free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Αναλαμβάνω την απόλυτη ευθύνη»

Την ευθύνη της βαριάς εντός έδρας ήττας από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου ανέλαβε ο τενχικός των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς.

 

 

Με εντός έδρας συντριβή με 5-0 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Χαλανδρίου συνέχισαν τα Μελίσσια τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στον ιδιαίτερα ανταγωνισικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Αποτέλεσμα, το οποίο ήρθε να .. τσιγκλίσει τον ποδοσφαιρικό εγωϊσμό όλων στο συγκρότημα των βορείων προαστίων και παράληλα να αναδείξει ορισμένες σημαντικές αδυναμίες.και παράλληλα να δυσκολέψει την βαθμολογική θέση του.

Ο τεχνικός Δημήτρης Μπουγάς στις δηλώσεις που παραχώρησε, ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη αυτού του αποτελέσματος, ζητώντας άμεση βελτίωση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει την ομάδα του 

«Στεχνοιχωρηθήκαμε όλοι μας πολύ για την έκβαση της αναμέτρησης με τον πόλλωνα Χαλανδρίου. Αντιετωπίσαμε κατά την γνώμη μου την καλύτερη και πιο δουλεμένη ομάδα του ομίλου μα, ωστόσο, αυτό το στοιχείο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία για τα πέντε γκολ, που δεχθήκαμε, Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη γι’ αυτό το αποτέλεσμα και την εν γένει εικόνα που παρουσιάσαμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή των Μελισσίων, για να προσθέσει:

«Οφείλουμε να δουλέψουμε αρκετά, ώστε να βελτιώσουε πολλές αδυναμίες, που παρουσιάσαμε και παράλληλα να συγκεντρωθούμε, ενόψει του επόμενου εξίσου πολύ δύσκολου αγώνα που καλούμαστε να δώσουμε κόντρα στον Αστέρα Ζωγράφου. Μία ομάδα, πάρα πολύ δυνατή και το γεγονός ότι προέρχεται από εντός έδρας ήττα αό την Λαύρα Αργυρούπολης, προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στο εγχείρημά μας., Θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ω΄στε να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι»

 

 

Related posts

Μοιρασιά στην Καισαριανή (1-1)

Abola Team

«Έκλεισε» Σκούρα και Πανταλίδη η Λαύρα Αργυρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Να αποδείξουμε στο γήπεδο τί αξίζουμε!»

Kώστας Παλαιολόγος