free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Πήραμε ψυχολογική ώθηση»

Στην αξία της εκτός έδρας νίκη επί του Γ.Σ. Καισαριανής στάθηκε ο προπονητής της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος.

 

 

Τεράστια σε αξία εκτός έδρας νίκη επί του Γ.Σ. Καισαριανής με 1-0  πανηγύρισε η Αγία Ελεούσα, η οποία πήρε σπουδαία βαθμολογική ανάσα στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

 Ο τεχνικός Τάκης Γιαννόουλος στις δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr», στάθηκε στην σημασία που έχει αποκτήσει για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του αυτή η επιτυχία, ωστόσο επεσήμανε την ανάγκη να συνεχιστούν τα θετικά αποτελέσματα

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει πάρα πολύ ενόψει της κρίσιμης συνέχειας., Πήραμε μία ψυχλλογική ώθηση, που μας κρατάει ζωντανούς στην προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει. Το πλέον ενθαρρυντικό είναι ότι η ομάδα μας παρουσιάζει συνεχή αγωνισιτκή βελτίωση, απόρροια της οποίας ήταν και αυτή η νίκη» ήταν το αριχκό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού της «Σάντα» για να προσθέσει:

«Συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη πίστη στις δυνάμεις μας τη δουλειά και πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο εξίσου δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Φοίνικα Περιστε΄ριου, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο, ώστε να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αξία η εκτός έδρας επιτυχία μας επί του Γ.Σ. Καισαριανής» 

Related posts

Γιαννόπουλος: «Να εκμεταλευτούμε την έδρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Ξεκινάμε τον Γολγοθά»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΟ: Με προσωπικό ασφαλείας και τηλεργασία…

Abola Team