free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίζουν και θα συνεχίσουν την πορεία τους οι ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής του Αχαρναϊκού

Μπορεί η ανδρική-επαγγελματική ομάδα του Αχαρναϊκού να τέθηκε εκτός Football League λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε και που από το καλοκαίρι το abola.gr είχε ενημερώσει για το τσουνάμι προσφυγών που ερχόταν στην ομάδα, ωστόσο ο σύλλογος δεν διαλύεται.

Το abola.gr όπως και οι υπεύθυνοι του Ερασιτέχνη πλέον Αχαρναϊκού ενημερώνουν τους φίλους της ομάδας που αγωνιούν για το μέλλον του όπως επίσης τα δεκάδες παιδιά που παίζουν μπάλα στις ακαδημίες του συλλόγου όπως και τους γονείς τους ότι, τα τμήματα υποδομής του ιστορικού Αχαρναϊκού και γενικά οι ακαδημίες του συλλόγου θα συνεχίσουν κανονικά την πορεία τους. 

Στην ουσία δεν αλλάζει τίποτα στην ποδοσφαιρική ζωή των ακαδημιών του ιστορικού συλλόγου του Αχαρναϊκού. Έτσι κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο θα παίξουν και για πάντα θα παίζουν στις διοργανώσεις της ΕΠΣΑΝΑ στις οποίες συμμετέχουν.

Το μέλλον της πρώτης ομάδας πλέον του Αχαρναϊκού θα χτιστεί από αυτά τα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του ιστορικού συλλόγου.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Πρόσκληση προεθνικών ομάδων

Ρένος Γιαμπουράς

Εξετάσεις διαιτητών και παρατηρητών Διαιτησίας Τοπικού Πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 2

ΕΠΣΑΝΑ: Τετάρτη (26/10) τα υπόλοιπα ματς Κυπέλλου της 2ης φάσης

Ρένος Γιαμπουράς