free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Πολλά μπράβο στους παίκτες μου!»

Tα θερμά του συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τη σπουδαία νίκη επί του Θεμιστοκλή Αιγάλεω απένειμε ο τεχνικός της Θύελλας Αγίου Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης.

 

 

 

Την αξιομνημόνευτη  πορεία  της στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Θύελλα Αγίου Δημητρίου με τη σπουδαία σε αξία νίκη της επί  του Θεμιστοκλή Αιγάλεω με 1-0.

Μία επιτυχία, που επέτρεψε στο συγκρότημα των νοτίων προαστίων να παραμείνει κοντά στις προνομιούχες θέσεις και να ατενίζει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση την κρίσιμη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός Ανδρέας Μαντζούνης  έσπευσε να απονείμει τα εύσημα στους ποδοσφαιρισές του για το γεγονός ότι έδειξαν υπομονή κι έφτασαν σ αυτή την επιτυχία δείχνοντας τρομερή αυταπάρρνηση σ’ ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να παραμείνουμε στο κυνήγι των προνομιούχων θέσεων. Αξίζουν πολλά μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου και ιδιαίτερα στους πολλούς πιτσιρικάδες που αγωνίστηκαν, για την θέλησή τους και την διάθεσή τους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σ’ ένα αγωνιστικό χώρο ακατάλληλο για ποδόσφαιρο.

Η υπομονή και η διάθεαη που έδειξαν, επιβραβεύτηκε στο 80’ό λεπτό, όταν και πετύχαμε το γκολ, που μας χάρισε αυτή την πολύ σημαντική νίκη. Η προσοχή μας πλέον εστιάζεται στην επόμενη πολύ δύσκολη αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στον Ατρόμητο Χαλανδρίου ο οποίος κατά την προσωπική μου άποψη αποτελεί μαζί με τον ΑΟ Ιλίου τις καλύτερες ομάδες του ομίλου μας. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα»

 

«Έχασε» Φαρμάκη και Καρζή 

Η δύσκολη νίκη επί του Θεμιστοκλή Αιγάλεω είχε και τον … αντίκτυπό της για τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου , δεοδμένου ότι ο Άγγελος Φαρμάκης αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, ενώ ο Ηίας Καρζής «κληρονόμησε[ τράβηγμα στον δικέφαλο, που θα του στερήσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην αναμέτρηση εμ τον Ατρόμητο Χαλανδρίου.

 

 

Related posts

Στούλης: «Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση»

Kώστας Παλαιολόγος

Καρπούζας: «Μίλησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ζαμπούρας: «Αρχίζουμε και βρίσκουμε τα πατήματά μας»

Kώστας Παλαιολόγος