free page hit counter
15.5 C
Αθήνα
30 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλογερόπουλος: «Νίκη που θα μας δώσει ώθηση!»

Στην αξία του «διπλού» επί της δυνατής Ιεράπολης στάθηκε ο προπονητής της Αναγέννηςη Πετρούπολης Σάκης Καλογερόπουλος.

 

 

Τεράστιας σημασίας εκτός έδρας νίκη επί της δυνατής Ιεράπολης με 1-0 πανηγύρισε η Αναγέννηση Πετρούπολης, η οποία της έδωσε την δυνατότητα να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του τρίτου ομίλου τηε Β’ ΕΠΣΑ και να φτάσει αισίως τους 9 πόντους.

Ένα «τρίποντο», το οποίο έρχεται να οπλίσει με αυτοπεποίθηση και ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά τους πάντες στην νεοφώτιστη ομάδα των δυτικών προαστίων.

Άκρως ενδεικτικές του κλίματος που έχει διαμορφωθεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Σάκη Καλογερόπουλου στο «Αbola.gr»:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επι της Ιεράπολης, η οποία έρχεται να μας δώσει τεράστια ψυχολογική ώθηση, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Λειτουργήσαμε άψογα στο κομμάτι της αμυντικής προσήλωσης, τομέας, που μας έδωσε και τον ρυθμό που θέλαμε κι ευτυχήσαμε σε μία απο τις φάσεις που δημιουργήσαμε, να σκοράρουμε.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου που κατέθεσαν ψυχή και πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο κρίσιμο όσο και ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Άρη Χολαργού, όπου θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

 

΄

Related posts

Τα Μελίσσια 3-0 το Καλαμάκι

Βασίλης Θεόκλητος

Καρπούζας: «Να εκμεταλλευτούμε το βατό πρόγραμμα»

Kώστας Παλαιολόγος

«Αποχαιρέτησε» ο Λεβέντης τα Πετράλωνα

Kώστας Παλαιολόγος