free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μηλιάς: «Το 0-0 μας αδικεί»

Την άποψη ότι η «λευκή» εντός έδρας ισοπαλία με τον Γ.Σ. Αργυρούπολης αδικεί κατάφωρα την ομάδα του, εξέφρασε ο τεχνικός του Φωστήρα Ηλιούπλης Ανδρέας Μηλιάς.

 

 

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στους ανθρώπους του Φωστήρα΄Ηλιούπολης η «λευκή» εντός έδρας ισοπαλία στο γειτονικό ντέρμπι κόντρα στον Γ.Σ. Αργυρούπολης.

Ένα αποτέλεσμα,το οποίο δεν επέτρεψε στους «κιτρινόμαυρους» να  βελτιώσουν κι άλλο την θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ. Με τον τεχνικό Ανδρέα Μηλιά να δίνει το δικό του στίγμα:

«Θεωρώ ότι βάσει της εξέλιξης του αγώνα το 0-0 μας δικεί. Ήμασταν η ομάδα, η οποία δημιούργησε κι έχασε πολλές ευκαιρίες, ώστε να φτάσει στην νίκη. Ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος δεν επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να βγουν από την περιοχή τους και με λίγη περισσότερη ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει την πολυπόθητη νίκη» ήταν τοα ρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Φωστήρα Ηλιούπολης, για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας πλέον, επικεντρώνεται στην επόμενη δύσκολη αναμέτρηση με τα Σούρμενα. Μία ομάδα ιστορική, με τεράστια δυναμική, η οποία το τελευταίο διάστημα διανύει μία αγωνιστική κάμψη. Εμάς δεν μας ξεγελάει αυτή η παράμετρος και θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

 

 

Related posts

Ο Αντώνης Τσάτσος στα ηνία του Άγιαξ Ταύρου

Abola Team 3

«Επένδυση» με Ιάσωνα Ψαρρά για τον ΠΑΟ Ρουφ

«Σκότωσε» και τον Ήφαιστο στην Χωράφα ο «φονέας των γιγάντων»

Nάσος Φακίδης