free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Νίκες οι Μικτές Νέων της ΕΠΣΑ επί της ΕΠΣΔΑ και της ΕΠΣΑΝΑ επί του Πειραιά

Για το Ενωσιακό πρωτάθλημα, στα σημερινά ματς-Τετάρτη 22/11 σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

α σημερινά αποτελέσματα των Μικτών μας Ομάδων ΠΑΙΔΩΝ & ΝΕΩΝ με τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ.ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της Ε.Π.Ο., είναι τα ακόλουθα:

ΠΑΙΔΩΝ   Ε.Π.Σ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ          3-2

ΝΕΩΝ       Ε.Π.Σ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ          0-3 

Επίσης οι Νέοι της ΕΠΣΑΝΑ με γκολ του Θάνου Λιούμη νίκησαν με σκορ 2-1 την αντίστοιχη της ΕΠΣ Πειραιά.

 

 Στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων έχασε τη νίκη η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΗ στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στο Ρέθυμνο, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Ενωσιακού Πρωταθλήματος. Το ματς έληξε ισόπαλο 3-3 και στο Ηράκλειο έμεινε η πικρία για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το “τρίποντο”. 

 

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Σωμαράκης, που πέτυχε χατ τρικ. Μέχρι και τα μέσα της επανάληψης, μάλιστα, το σκορ ήταν 1-3, αλλά οι γηπεδούχοι δεν εγκατέλειψαν τη… μάχη κι έτσι έφτασαν στην ισοφάριση στο 97′. Οι δύο ομάδες, επομένως, συνεχίζουν χέρι-χέρι στην κορυφή του ομίλου τους. Τα τέρματα για το Ρέθυμνο σημείωσαν οι Αλιάι (2) και Βερνάδος.

 

ΡΕΘΥΜΝΟ (Γιώργος Λύρωνης): Μπερβανάκης, Χατζηκωνσταντίνου (76’ Τραϊτοράκης), Γιαννούλης, Μελαδάκης, Καπετανάκης, Σπαντιδάκης (46’ Βερνάδος), Θεοδοσουλάκης, Φραγκιαδάκης, Καφετζής, Αλιάι, Αποστολάκης (68’ Ματθαιακάκης).

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Αντώνης Φραγκάκης): Θαλασσινός, Σαντοριναίος (76’ Γεωργαλής), Γκριτζάλης, Χασουράκης (67’ Σφακιανάκης), Σπυριδάκης, Τσέρος, Σωμαράκης, Ρούκα (73’ Βιτώρος), Ανανάκης, Μαμουλάκης, Χαλκιαδάκης.

 

 

 

Related posts

Κλήσεις στις προεθνικές ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Νέες κλήσεις στις Μικτές Παίδων & Νέων ΕΠΣΑ για προπόνηση και φιλικό την Τρίτη 9/5

Abola Team 3

Ευκαιρία ζωής για τα παιδιά που συμμετείχαν στα σεμινάρια τερματοφυλάκων

Ρένος Γιαμπουράς