free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Χαραυγιακός 3-2 στην παράταση το Χαλάνδρι

Δύσκολα και με σκορ 3-2 στην παράταση επί του Χαλανδρίου πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ ο Χαραυγιακός.

Ωστόσο, οι “πράσινοι” του Τάσου Κιλιμτζίδη έχουν παράπονα για τη διαιτησία του Καλογερόπουλου κυρίως για το ακυρωθέν γκολ στο 50′ του Θανόπουλου με την υπόδειξη ως οφσάιντ και το πέναλτι με το οποίο ο Χαραυγιακός έκανε το 2-1 με τον Ράμμο στο 81′ , με τον Αθηναίο ρέφερι να αποβάλλει στην συγκεκριμένη φάση των Κλήμη.

 

Στο 13′ το αυτογκολ του Δαρδαμάνη έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους στο 50′ να κάνε το 1-1 με τον Κανέλλο. Στο 81′ ο Ράμμος έκανε το 2-1 με πένατι με το συγκρότημα των βορείων προαστίων να κάνει το 2-2 στις καθυστερήσεις με τον Νησωτάκη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 100′ ο Αναστασόπουλος.

 

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ροπας) Χαρίσης, Τάγκαλος, Ράμμος, Βακερλής,Βλάχας, Τουγουντζόγλου, Βούζας (86 Σκεύης), Ρόπας (68 Φερεντίνος), Νομικός (60′ Παρασκευόπουλος), Κασιανός. Κουντουριώτης (77΄Αναστασόπουλος).

 

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Τάσος Κιλιμτζίδης) Γκίκας, Δαρδαμάκης (67′ Ράπτης), Χατζηανδρέου (46′ Σειτάι), Φωτάκης (103′ Βαρώνος), Θανόπουλος, Κλήμης, Λουκάς, Νησωτάκης, Πατσιαβούρας (59′ Μαράνος) Βενάρδος, Κανέλλος.

Related posts

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Αιγάλεω

Abola Team 2

Η Κηπούπολη πήρε τον Γκέκα

Abola Team

Κλήρωση 4ης φάσης 52ου ΚΥΠΕΛΛΟΥ “Κ.ΤΡΙΒΕΛΛΑΣ”

Abola Newsroom