free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Πεντάρα» ο Καραβάς

Σαρωτικοί οι «κυανόλευκοι» συνέτριψαν εμ 5- τον Ήφαιστο στο γειτονικό ντέμρπι του «Στ. Μελισσουργός» και ουσιαστικά καθάρισαν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου από τον πρώτο προημιτελικό.

 

 

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο ΑΟ Καραβάς τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον τυπικά γηπεδούχο Ήφαιστο, τον οποίο συνέτριψε με 5-0 και ουσιστικά καθάρις ετη υπόθεση πρόκριση από τον πρώτο κιόλας αγώνα.

Ο Ήφαιστος ξεκίνησε δυνατά το ματς και μόλις στο 3’ είχε όμορφο γυριστό σουτ του Κρίστο στο δοκάρι.

Ο Καραβάς κέρδισε πέναλτι στο 8’ έπειτα από κόντρα του Δεμερτζή με τον Τουρουντζή στην περιοχή του Ηφαίσοτυ, με τον διαιτητή Κουζούμη κατόπιν υπόδειξης του πρώτου βοηθού Κορώνη να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών.

Ο Σίμος Φούντας από τα έντεκα βήματα έδωσε το προβάδισμα στους τυπικά φιλοξενούμενους. Στο 21’ ο Καραβάς ζευγάρωσε τα τέρματά του όταν ύστερα από σύγχυση στα καρέ του Ηφαίστου, ο Τουρουντζής στην προσπάθειά του να αποκρούσει, έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας του για το 0-2.

Στο 35’ χάθηκε η σπουδαιότερη ευκαιρία για τον Ήφαιστο όταν ο Κρίστο βρέθηκε σε θέση για γκολ, αλλά καθυστέρησε κι έδωσε τη δυνατότητα στον Μπουζάλι να απομακρύνει σωτήρια.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο β’ μέρος ο Καραβάς

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε τον ΑΟ Καραβά να πευχαίνει δύο πολύ γρήγορα τέρματα με τους ,Μυλίδη (48’) και Ρηγούτσο (50’) και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 0-4.

Στο 52΄’ ο Δεμερτζής από ελεγχόμενη θέση βγήκε στην πλάτη της άμυνας και αφού το πρώτο του πλασέ βρήκε σε ετοιμότητα τον Ταλιαδούλο, στη συνέχεια «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάτι,

Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Λίμα έπειτα από σέντρα του Μουλίδη.

 

Τέσσερις τραυματισμοί! 

Το χειρότερο σενάριο για τον Ήφαιστο ολοκληρώθηκε από την στιγμή, όπου τέσσερις παίκτες του εγκατέλειψαν τον αγωνισικτό χώρο τραυματίες. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Γκογκομήτρο, Κώστα Τζιώτη, Δημήτρη Παπαδάτο και Μπάμπη Κεσανίδη.

Μάλιστα, ο τελευταίος τραυματίστηκε στο 75’ και από την στιγμή, όπου είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγέ ςαπό τοντεχμνικό Μπάμπη Σκλάβο ολοκλήρωσε το ματ τραυματίας

Διαιτήτευσε ο Κουζούμης.

Ήφαιστος: Ταλιαδούλος, Σβόλης (65’ Φλορεα), Κεσανίδης, Τουρουντζή,ς Γκογκομήτρος (65’ λ.τρ. Σκόνδρας), Παπαδάτος (67’ λ.τρ. Κουρούνης), Τζιώτης (37’ λ.τρ. Καρακασίδης), Πήττας, Μαναριώτης, Κρίστο, Μυλωνάς.

ΑΟ Καραβάς: Μώτος, Θηραίος, Καμμένος (73’ Γεοντάκης), Μπουζάλι, Ανανγωνστόπουλος (65’ Ομεράι), Τάνκα, Δεμερτζής (62’ Λίμα), Μπιλίμπασι, Ρηγούτσος (73’ Κούσης), Φούντας, Μουλίδης.

Related posts

Σκλάβος: «Η νίκη αφιερωμένη στον Δημήτρη Σαμιώτη»

Kώστας Παλαιολόγος

«Επιστρατεύτηκε» ο Νουρτζανιάν στην Αρμενική

Kώστας Παλαιολόγος

«Με συγκέντρωση για το νταμπλ!»

Kώστας Παλαιολόγος