free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Πρόκριση στο Κύπελλο η Κηφισιά με 1-0 επί του Αγ. Δημητρίου

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πέτυχε η ομάδα μας καθώς επικράτησε του Αγίου Δημητρίου με 1-0 στο Ζηρίνειο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κεφαλάς στο 74΄ με σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από ωραία πάσα του Τεγούση. Η ομάδα μας δεν απειλήθηκε από τη »Μπάρτσα» σε κανένα σημείο του αγώνα ενώ θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα με τους Κωνσταντινίδη (δοκάρι), Κατσέρη και Καϊμακαμούδη σε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Κυρίτσης, Έσλερ, Καρακώστας, Τσαφταρίδης, Καραμπάς, Τεγούσης, Χρυσανθόπουλος (46′ Παναγιωτόπουλος), Ρέντζης, Κοντογιάννης (68′ Κεφαλάς), Κωνσταντινίδης (92′ Μπουρδούβαλης), Κατσέρης (46′ Καϊμακαμούδης)

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Aντώνης Καρπούζας): Μακρής, Συκαράς Δ., Βλαχόπουλος, Σκόνδρας, Βαμβακέρης, Κωνσταντόπουλος, Συκαράς Γ., Ασλανίδης, Αβίτογλου, Χαλιβελάκης, Τζαβάρας

Η ομάδα του σπουδαίου τεχνικού Αντώνη Καρπούζα που κάνει φοβερή δουλειά και είχε για κορυφαίους τους Γ. Ασλανίδη και Βαμβακερή στάθηκε επάξια στο γήπεδο και είχε τις ευκαιρίες να πάρει το ματς.

Related posts

«Βόμβα« με Γκιόλα η Κοψαχείλα

Kώστας Παλαιολόγος

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης: Κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς με δώρα στο Χατζηπατέρειο

Γιώργος Ανανίδας

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2-0: Τα στιγμιότυπα

abola10