free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Να παλέψουμε κόντρα στην πρωτοπόρο»

Το στίγμα του για την αναμέτρηση με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου έδωσε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου.

 

Με ανεβασμένη την ψυχολογία έπειτα τα τελευταία επιτυχημένα αποτελέσματα, που την έφεραν στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, η Λυκόβρυση θέτει στην τελική ευθεία την προετοιμασία της για τις ανάγκες της επόμενης πολύ δύσκολης αγωνιστικής υποχρέωσης, που την περιμένει.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων καλείται να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο και αήττητη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, με τον τεχνικό Κώστα Ιωάννου να δίνει το σύνθημα για μάχη:

«Η αλήθει είναι ότι οι τελευταίες νίκες έδωσαν μία ψυχολογική ώθηση στους παίκτες μου, έπειτα από το άσχημο ξεκίνημα, που είχαμε πραγματοποιήσει τις πρώτες αγωνισιτκές. Σαφέστατα η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη, ωστόσο, γνωρίζουμε πολύ καλά πλέον ότι έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη αγωνιστική υποχρέωση. Κι αυτό διότι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την πρωτοπόρο Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, όπου θα πάμε να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις για κάτι θετικό. Μα το πλέον σημαντικό είναι ότι θα πρέπει να δικαιολογήσουμε στον αγωνιστικό χώρο την βελτίωσή μας.

Την ίδια στιγμή προσπαθούμε να μαζευτούμε από τα προβήματα που μας ταλαιπωρούν, ώστε να παρουσιάσουμε ένα αξιοπρεπές σύνολο».

 

Νοκ άουτ Ραπτόπουλος και Στούπας 

Τα αγωνισιτκά προβλήματα εξακολουθούν να παραμένουν για τον τεχνικό της Λυκόβρυσης Κώστα Ιωάννου, ο οποίος απέναντι στο συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου θα στερηθεί σίγουρα των υπηρεσιών τόσο του Πάτροκλου Ραπτόπουλου, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάκωση στο γόνατο, όσο και του Αλέξη Στούπα, που υποφέρει από τράβηγμα στον τετρακέφαλο.

 

 

 

 

Related posts

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΑΤΤΑΛΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 1-2 (vid)

abola10

Ιωάννου: «Να ανταποκριθούμε στις ιδιαιτερότητες»

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Να βρούμε την ισορροπία μας»

Kώστας Παλαιολόγος