free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Αποδείξαμε ότι δεν φτάσαμε τυχαία μέχρι εδώ!»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από την παρουσία των παικτών του απέναντι στην Κηφισιά εξέφρασε ο προπονητής του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας.

 

 

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στον θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ συνέχισε ο Άγιος Δημήτριος παρά την ήττα του με 1-0 από την Κηφισιά με 1-0, που σήμανε αυτόματα και τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του θεσμού.

Απέναντι στην κατά δύο κατηγορίες ανώτερη αντίπαλό τους οι «κυανέρυθροι» φανέρωσαν πτυχές της ποιότητάς τους, δείχνοντας αρκετά ανταγωνιστικοί, γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Αντώνη Καρπούζα:

Ο έμπειρος τεχνικός της «Μπάρτσα» ανέλυσε τις πτυχές της φετινής αξιοπρόσεκτης πορείας της ομάδας του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα, που παρουσιάσαμε απέναντι σε μία ανώτερη ομάδα, όπως είναι η Κηφισιά. Φανήκαμε πολύ δυνατοί κι ανταγωνιστικοί, όπως μαρτυρά άλλωστε και το τελικό σκορ, γεγονός το οποίο καταδεικνύει ότι η πορεία, που διαγράψαμε στην διοργάνωση ήταν η πρέπουσα. Αποδείξαμε ότι δεν φτάσαμε τυχαία ως εδώ» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του προπονητή του Αγίου Δημητρίου, ο οποίος στη συνέχεια έστρεψε την προσοχή του στο επόμενο καθοριστικό παιχνίδι που περιμένει την ομάδα του στο πρωτάθλημα κόντρα στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω:

«Η όλη μας προσοχή πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Θεμιστοκλή. Θέλουμε να διευρύνουμε το νικηφόρ σερί στο πρωτάθλημα, ώστε να προσεγγίσουμε ακόμη περισσότερο τις προνομιούχες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα»

Τις υπηρεσίες του τραυματία Αλέξανδρου Ρούσσου θα στερηθεί ο τεχνικός του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας απέναντι στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω.

 

Related posts

Στούλης: «Οριακό παιχνίδι με Καλαμάκι»

Kώστας Παλαιολόγος

Η Κορωνίδα με γκολ του Χρηστίδη 1-0 τον Ποσειδώνα

Τάσος Ζαφειρίου

Στούλης: «Νίκη που μας δίνει ώθηση!»

Kώστας Παλαιολόγος