free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Να κάνουμε θόρυβο μόνο με τη δουλειά μας!»

Το στίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια έδωσε ο προπονητής της ΑΕ Ηρακλείου Νίκος Παπαρούνης.

 

Την εκπληκτική της φτινή πορεία συνέχισε ακάθεκτη η ΑΕ Ηρακλείου και στον θεσμό του Κυπελλου επικρατώντας με 2-0 των Πετραλώνων, γεγονός, το οποίο επέτρεψε στο συγκρότημα τνω βορείων προαστίων να σφραγίσει την πρόκρισή της στην προημιτλική φάση της διορεγάνωσης.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Νίκος Παπαρούνης στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στην ανάγκη οι παίκτες του να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, απονείμωντάς τους τα εύσημα για τα όσα έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ΄την πρόκριση και την εξαιρετική εμφάνιση των παικτών του μου. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ιδιαίτερα ποιοτική και αρκετά ανταγωνισιτκή ομάδα, όπως είναι τα Πετράλωνα. Έδωσα χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιρις΄ρς που προέρχονται από τα τμήματα υποδμών του συλλόγου μας από τους οποίους κι έμεινα αρκετά ευχαριστημένος.

Βέβαια, καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα διαδραμάτισαν τα δύο όμορφα τέρματα του Βασίλη Καφέτζη, στοιχείο το οποίο φανερώνει ότι χρειάζεται και η εμπειρία, ωστόσο,με ιδιαίτερη ιακνοποίηση διαπίστωσα ότι υπάρχει σπουδαίο ταλέντο από κάτω και αυτ΄το στιχειο μα κάνει όλους πάρα πολύ χαρούμενους» ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Παπαρούνη, για να προσθέσει:

«Το στοιχείο που πρωτίστως επιδιώκουμε ως ομάδα, είναι να κάνουμε θόρυβο μόνο με την δουλειά μας. Συνεχίζουμεμε την ίδια προσήλωση και δίψα την προσπάθειά μας. Άλλωστε, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Η προσοχή μας πλέον, εστιάζεται στην επόμενη κρίσιμη αναμέτρηση με τον Κένταυρο Βριλησσίων, όπου θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό»

 

Related posts

Γαζής: «Θα μπορούσαμε με λίγη τύχη να είχαμε κερδίσει!»

Kώστας Παλαιολόγος

Οι παλαίμαχοι Σουρμένων -Αργυρούπολης στη μνήμη του Κώστα Κορτζίδη

abola10

Τετράδα μεταγραφών για τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου!

abola10