free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας»

Στην ανάγκη για άμεση βελτίωση στάθηκε ο προπονητής του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης.

 

 

Σε οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 3-0 από την εκπληκτική Τερψιθέα υποχρεώθηκε ο Μικρασιατικός δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο την βαθμολογική του θέση στον ιδιαίτερα συναρπαστικό πρώτο όμιλο της Α’΄ΕΠΣΑ.

Η ομάδα της Καισαριανής μοιράζεται την τελευταία θέση με Νέα Ιωνία και Θρίαμβο Αθηνών έχοντας ενεργητικό επτά πόντων και πλέον καλείται να διανύσει ένα … βουνό στη συνέχεια του φετινού «μαραθωνίου», ώστε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Ο τεχνικός Κώστας Σταμπουλίδης δεν χάνει το κουράγιο του και συνιστά ψυχραιμία και σιδερένια νεύρα, ώστε οι ποδοσφαιριστές του να κάνουν την ολική επαναφορά:

«Γνωρίσαμε μία πολύ άσχημη εντός έδρας ήττα από την Τερψιθέα και πλέον καλούμαστε να διαχειριστούμε την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουμε βρεθεί. Απαραίτητη προϋπ΄θεση, είναι να βελτιώσουμε την γενικότερη εικόαν και να διορθώσουεμ τις αδυναμίες μας. Οι απουσίες κάπιων σημαντικών μας στελεχών, σαφέστατα κι έοχυν διαδραματίσει ρόλο, ωστόσο, δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από δικαιολογίες και φροντίζω να αντιμετωπίσω την όλη κατάσταση κατάματα»« ήταν το αρχικό σχόλιο του Κώστα Σταμπουλίδη, για να προσθέσει:

«Από ένα σημείο κι έπειτα είναι και ψυχολογικό το όλο θέμα, ωστόσο, θα πρέπει να αντλήσουμε δύναμη και χαρακτήρα και να φανούμε ανταγωνισιτκοί στα επόμενα δύσκολα παχνίδια που μας περιμένουν, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στο Παλαιό Φάληρο. Μία ομάδα πολύ ποιοτική, που πραγματοποιεί καταπληκτική πορεία»

 

 

Related posts

Κιούρκος: «Η γρήγορη ισοφάριση άλλαξε το σκηνικό»

Kώστας Παλαιολόγος

Από αύριο πιάνει δουλειά ο Χατζηαλέξης στο Χαραυγιακό

abola10

Παρελθόν ο Δημήτρης Λεβέντης από τον Γ.Σ. Αργυρούπολης