free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Χρειαζόμαστε τη νίκη με τον Μικρασιατικό»

Στην αναγκαιότητα κατάκτησης των τριών βαθμών απέναντι στον Μικρασιατικό, στάθηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής.

 

 

Την αξιοσημείωτη πορεία του στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας θα επιδιώξει να διευρύνει το Παλαιό Φάληρο στην σημερινή καθοριστική αναμέτρηση κόντρα στον Μικρασιατικό.

Το συγκρότημα των νοτίων προαστίων, το οποίο προέρχεται από την τεράστια σε ακξία εκτός έδρας νίκη επί των Αγίων Αναργύρων με 1-0 θέλουν όσο τίποτε άλλο τους τρεις πόντους, που θα του επιτρέψουν να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την βαθμολογική του θέση

Ενδεικτικές της δίψας που έχει κυριεύσει τους πάντες για νίκη επί του Μικρασιατικού, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Γαζή:

 «Βρισκόμαστε σε πολύ καλό σημείο τόσο από αγωνισιτκής πελυράς, όσο και στον τομέα της ψυχολογίας από την εκτός έδρας νίκη επί των πλύ ισχυρών Αγίων Αναργύρων. Για να αποκτήσει όμως αξία  αυτή η επιτυχία χρειαζόμαστε οπαδσήποτε τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Μικρασιατικό.

Ο προσεχής μας αντίπαλος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος. Τον έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές και εκτιμώ ότι η βαθμολογική θέση τον αδικεί κατάφωρα. Το γεογνός ότι προέρχεται από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, προσδίδει ακόμημεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στην αναμέτρηση κι οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να φτάοσυμε στο αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε το συντομότερο δυνατόν την παραμονή μας κι αυτό θα το πετύχουμε μόνο εάν σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών σε τέτοιου είδους παιχνίδια».

Τις υπηρεσίες του Μάριου Τοπάλι, που αντιμετωπίζιε πρόβλημα στο γόαντο θα στερηθεί ο Γιάννης Γαζής απεναντι στον Μικρασιατικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Γιώργος Μούτος: «Είμαστε εδώ για να τα καταφέρουμε»

Γιώργος Ανανίδας

Κιούρκος: «Έχουμε πολλά να διορθώσουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Ήταν Άρης στον Βύρωνα!

Abola Team