free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Μονόδρομος η νίκη με Γ.Σ. Καισαριανής»

Το έναυσμα για επιστροφή στις νίκες έδωσε ο προπονητής της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

Αποφασισμένοι να δώσουν ένα τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών, που γνώρισαν από Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (2-0), Λυκόβρυση (0-1) και Καματερό (3-1) παρουσιάζονται άπαντες στην Αλσούπολη ενόψει της σαββατιάτικης κομβικής αναμέτρησης με τον Γ.Σ. Καισαριανής.

Στο φιλόδοξο σωματείο των βορείων προαστίων επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα νέο νικηφόρο σερί που θα συνδυαστεί από εξαιρετικές εμφανίσεις  και το κυριότερο θα επαναφέρει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία όλων στα είπεδα, που βρισκόταν τις έξι πρώτες αγωνιστικές.

Χαρακτηριστικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Γ.Σ Καισαριανής, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Παναγιώτη Καλαϊτζίδη:

«Είμαστε αποφασισμένοι να επανέλθουμε άμεσα στις επιτυχίες. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Καισαριανής, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Θέλουμε να επιστρέψουμε επίσης και στις καλές εμφανίσεις, ώστε να βρούμε ένα αγνωισιτκό ρυθμό ».

Μοναδική απουσία για την τεχνική ηγεσία θα αποτελέσει ο Γεράσιμος Κατσαρός, ο οποίος δε θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

 

 

 

 

Related posts

Σιδηράς: «Τελικός με τον Κεραυνό Πετρούπολης!»

Λαζάρου και τη νέα σεζόν στο Φοίνικα Περιστερίου

abola10

Και επίσημα κεκλεισμένων όλοι οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων

abola10