free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Με βραβείο κοινωνικής προσφοράς τιμήθηκε ο επιχειρηματίας Θανάσης Μαρτίνος

Η Λέσχη Επιχειρηματικότητας τίμησε για 23η χρονιά την επιχειρηματικότητα της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και της υπευθυνότητας, απονέμοντας τα ιστορικά Βραβεία Επιχειρηματικότητας ΚΟΥΡΟΣ σε επιχειρηματίες που οδηγούν τους οργανισμούς τους σε εξαιρετική επίδοση βάσει οικονομικών μεγεθών και αναπτυξιακών προοπτικών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία σημαντικών πολιτικών και θεσμικών εκπροσώπων αλλά και εκατοντάδων διακεκριμένων στελεχών επιχειρήσεων. ΚΟΥΡΟΣ 2017 τιμήθηκκε 

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣΑθανάσιος Ι. Μαρτίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της ναυτιλιακής εταιρείας Eastern Mediterranean Maritime Limited

 

Ο Αθανάσιος Μαρτίνος με τη σύζυγό του, Μαρίνα, επιτελούν ένα μακροχρόνιο κοινωνικό έργο μέσω του Ιδρύματος «ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ» και της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου «ΑΙΓΕΑΣ».

Ο σκοπός και το έργο του ΑΙΓΕΑ είναι ευρύ και πολυεπίπεδο και αφορά διάφορους τομείς δράσης: εκπαίδευση, υγεία, πολιτισμό, κοινωνική πρόνοια, επιστημονική έρευνα, χριστιανική παράδοση, πολιτιστική κληρονομιά, αθλητισμό, τέχνη εντός και εκτός της ελληνικής επικράτειας.

Μεταξύ άλλων, ο ΑΙΓΕΑΣ έχει παράσχει εξοπλισμό σε πολλά νοσοκομεία, έχει ενισχύσει σχολεία, νηπιαγωγεία και βρεφονηπιακούς σταθμούς με υλικοτεχνική υποδομή, έχει στηρίξει πανεπιστήμια και σχολές με υποτροφίες, δωρεές για αναβάθμιση κτιριακών εγκαταστάσεων και πολλές ακόμη δράσεις προσφοράς. Παράλληλα, έχει προσφέρει σημαντικές δωρεές για ανασκαφές, αποκατάσταση και αναστήλωση ναών και έχει υποστηρίξει τη λειτουργία σημαντικών θεσμών πολιτισμού και ιστορικής μνήμης. Ενισχύει, επίσης, συστηματικά πολλούς συλλόγους και σωματεία που προσφέρουν στήριξη σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, σε παιδιά και στην τρίτη ηλικία.

Related posts

ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ14 (γενν.2005)

Nάσος Φακίδης

Τα πλήρη αποτελέσματα στα ματς του Σαββάτου (3/3) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Το πρόγραμμα της Γ’ κατηγορίας

Ρένος Γιαμπουράς