free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Η ομάδα μας βγάζει υγεία»

Στους τομείς της εξαιρετικής πορείας του Ολυμπιακού Λιοσίων αναφέρθηκε ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Λεωνίδας Σμυρνής.

 

 

Την εκπληκτική ως τώρα πορεία που έχει διαγράψει στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ θα επιδιώξει να διευρύνει ο Ολυμπιακός Λιοσίων, ο οποίος υποδέχεται τους Αγίους Αναργύρους στο κατ’ εφημισμό ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Λεωνίδας Σμυρνής αναφέρθηκε εκτενώς στις πτυχές, που έχουν οδηγήσει την νεοφώτιστη ομάδα του σ αυτή την αξιοζήλευτη πορεία  

«Στην ομάδα μας υπάρχει πλούσιο ταλέντο με πολλούς ποδοσφαιριστές που έρχονται από τις υποδομές μας κι έρχονται να παντρέψουν την ποιότητα και την εμπιερία ορισμένων παικτών. Το πλέον σημαντικό, όμως είναι ότι η ομάδα μας βγάζει υγεία, αφού έχουμε δημιουργήσει εκπληκτικό κλίμα, ενώ η διοίκηση είναι πάντα κοντά μας, σε ό,τιδήποτε χρειαστούμε.

Παράμετροι ιδιαίτερα σημαντικοί , ώστε να προχωρήσει μία ομάδα, που έχει θέσει στόχους» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Ολυμπιακού Λιοσίων, για να προσθέσει:

«Συνεχίζουμε ταπεινά και με ιδιαίτερη προσήλωση. Αυτό, που αποτελεί ξεκάθαρο στόχο για τη ομάδα μας είναι να πραγματοποιήσουμε μία αξιοπρόσεκτη παρουσία, που θα μας δώσει τη δυνατότητα παράλληλα να αξιοποιήσουμε και πολλά ταλέντα, τα οποία προέρχονται από τις υποδομές μας. Κάτι που αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την ομάδα μας».

Όσον αφορά το επερχόμενο ντέρμπι με τους Αγίους Αναργύρους, ο Λεωνίδας Σμυτρνής επεσήμανε:

« Προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για ένα πραγματικό ντέρμπι, το οποίο ξέχωρα από την όποια βαθμολογική του σημασία διαθέτει σε έντονο βαθμό και το στοιχείο του γειτονικού ντέρμπι. Αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα δυνατή και ποιοτική ομάδα με πολύ υψηλό μπάτζετ κι έχουμε ήδη εκπονήσει το πλάνο, που θέλουμε να ακολουθήσουμε. Ευχής έργον είναι να διεξαχθεί ένα όμορφο παιχνίδι, που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος, που θα έρθει να το παρακολουθήσει και ο καλύτερος ας κερδίσει»

Τις υπηρεσίες των ανέτοιμων Αποστόλη Αργυρού και Γιώρογυ Αθανασιάδη θα στερηθεί ο Λεωνίδας Σμυρνής απέναντι στους Αγίους Αναργύρους.

 

 

 

Related posts

Με Ρούπι ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου 1-0 το Ηράκλειο

Abola Team 3

“Μπαμ” με Καλλιοντζάκη το Παλαιό Φάληρο!

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΠΟΛΑΥΣΗ! Το ανάποδο ψαλιδάκι του Γκρεβτσίδη σε…αρρωσταίνει (βίντεο)!

abola10