free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσαβαλιάς: «Πρέπει να ανταποκριθούμε»

Το στίγμα του για την επόμενη κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Περιστερίου έδωσε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Κώστας Τσαβαλιάς.

 

 

 

Ένα μέρος των δυνατοτήτων του παρουσίασε ο Αθηναϊκός στην πρόσφατη αναμέτρηση Κυπέλλου με ττους Αγίους Αναργύρους, όπου οι Βυρωνιώτες ηττήθηκαν με 4-3 στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, κι αφού η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1.

Απέναντι στην ιδιαίτερα δυνατή και φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προστίων οι «ερυθροκίτρινοι» φανέρωσαν πολλές αρετές, δείχνοντας αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό Κώστα Τσαβαλιά, ο οποίος τόνισε τα εξής:

«Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, όπως οι Άγιοι Ανάργυροι, που έχουν θέσει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Η προσοχή μας τώρα εστιάζεται στην επόμενη αγωνιστική πρόκληση που μας περιμένει κόντρα σε μία επίσης πολύ δυνατή κι αξιόλογη ομάδα, όπως είναι ο Ήφαιστος Περιστερίου. Την ίδια στιγμή, βέβαια προερχόμαστε από μία αγωνσιτκή επιβάρρυνση 120 λεπτών από το πρόσφατο παιχίδι Κυπέλλου με τους Αγίους Αναργύρους, ωστόσο, εκυτιμώ ότι πρέπει να ανταποκριθούμε στο ύψος των περιστάσεων»

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 3-1: Τα στιγμιότυπα

abola10

Μακριά από τη νίκη ΓΣ Αργυρούπολης και Πετράλωνα

abola10

Ντουμπλάρισμα ο Ήφαιστος

abola10