free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Με σοβαρότητα κόντρα στον Γκυζιακό»

Το στίγμα του για την αναμέτρηση με τον Γκυζιακό έδωσε ο τεχνικός του πρωτοπόρου ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης.

 

 

Με ξεκάθαρο στόχο να δώσει συνέχεια στην εκπληκτική και αήττητη πορεία του, που τον έχει εδραιώσει στην κορυφή του τρίτου ομίλου τη Β’ ΕΠΣΑ, ο ΑΟ Ιλίου φιλοξενεί τον Γκυζιακό.

Στο στρατόπεδο του συλλόγου των βορειοδυτικών προαστίων αντιμετώπιζουν την αναμέτρηση με την δέουσα σοβαρότητα και σεβασμό προς τον αντίπαλο κι επιδιώκουν να αποσπαστούν κι άλλο από τους διώκτες τους.

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιώργου Τζώτζη:

«Προετοιμαστήκαμε με την απαιτούμενη προσοχή για την αναμέτρηση με τον Γκυζιακό. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα πολύ δυσκολοκατάβλητη και προσεγγίσουμε το συγκεκριμένο ματς με σοβαρότητα και σεβασμό προς τον αντίπαλό μας. Δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια και βλέπουμε όλους τους αντιπάλους με τον ίδιο σεβασμό. Θα επιδιώξουμε να μπούμε από τη αρχή δυαντά, επιδιώκοντας να φτάσουμε στην νίκη, η οποία πιθανώς θα μας δώσει τη δυνατότητα να αποσπαστούμε ακόμη περισσότερο από τους ανταγωνιστές μας, δεδομένου ότι αυτή την αγωνιστική συγκρούονται Θύελλα Αγίου Δημητρίου και Ατρόμητος Χαλανδρίου».

Στα ευχάριστα για τον τεχνικό Γιώργο Τζώτζη συγκαταλέγεται το γεγονός ότι οι Φάνης Καλογερής και Δημήτρης Αθανασόπουλος αισθάνονται απολυτα έτοιμοι. Αντίθετα, θα απουσιάσουν οι τραυματίες Γιάννης Δαμασκηνός, Γιάννης Σταματάκης και Μάριος Δήμας

 

 

Related posts

Επιστολή ΕΣΗΕΑ σε Δημητρίου για το απαράδεκτο γεγονός στην Ηλιούπολη

abola10

«Καρέ» μεταγραφών για τον Γκυζιακό!

Kώστας Παλαιολόγος

Από τον Άγιο Θωμά στα Σούρμενα

abola10