free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει η αναμέτρηση με τα Βριλήσσια, στάθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος.

 

 

 

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη, που απορρέει από τις συνεχόμενες επιτυχίες θα υποδεχθεί ο Απόλλων Χαλανδρίου τα πολύ δυνατά Βριλήσσια.

Οι πρωτοπόροι του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ καλούνται να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, αλλά και το εξαιρετικό αγωνιστικό τους μομέντιουμ, το οποίο αναδεικνύει στο υπέρτατο βαθμο το εντυπωσιακό 0-5 της προηγούμενης αγωνιστικής επί των Μελισσίων.

Ο τεχνικός Χρήστος Βλάχος στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στην ανάγκη οι παίκτες του να φανούν απόλυτα συγκεντρωμένοι για το γεγονός ότι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα:

«Είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ συναρπαστικό αγώνα, ένα πραγματικό ντέρμπι. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, η οποία έχει ένα τελείως διαφορετικό αγωνιστικό προφίλ συγκριτικά με τους προηγούμενους αντιπάλους. Θεωρώ ότι πρόκειται για ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αφού απέναντι μας έχουμε μία ομάδα, όπως τα Βριλήσσια, τα οποία έχουν  να επιδείξουν την  καλύτερη άμυνα της κατηγορία με τέσσερα μόλις γκολ παθητικό. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που επιθυμούμε».

Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας έχουν τεθεί ο μόνιμα τραυαμτίας Αλέξανδρος Βλογιανίτης και ο Βασίλης Κούκος, που υποφέρει από θλάση στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για την Ελευθερούπολη!

Ρένος Γιαμπουράς

Σπυράκης: «Μόνο νίκη με ΑΟΝΑ!»

Παπαζαφειρόπουλος: «Να κλείσουμε θετικά τη χρονιά»