free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Αντιμετωπίζουμε την πιο καλοδουλεμένη ομάδα!»

ΜΕ ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια για τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Χαλανδρίου αναφέρθηκε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης.

 

 

Με τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη, που απορρέει απο την εξαιρετική εμφάνιση και την «λευκή» ισοπαλία απέναντι στον Άγιαξ Ταύρου, θα παραταχθούν τα Βριλήσσια στην αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Η ομάδα των βορείων προαστίων φιλοδοξεί να συνεχίσει  τις θετικές εμφανίσεις απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του δευτέρου ομίλου, με τον τεχνικό Γιάννη Χαραλαμπίδη να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

«Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε για μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Αντιμετωπίζουμε την κατά την γνώμη μου πιο καλοδουλέμενη ομάδα του ομίλου και αυτό το στοιχείο καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή μας   Από την πλευρά μας επιδιώκουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας σε υψηλά επίπεδα και να φανερώσουμε πολλές από τις αρτές που μας χαρακτηρίζουν . Θ απάμε με την δέους προσοχή και σοβαρότητα μεξεκάθαρο στόχο να φανούμε ανταγωνιστικοί».

Τις υπηρεσίες του τραυματία Μάρκου Καγιώργη, που υπέστη ράγισμα στην γνάθο από την αναμέτρηση με τον Άγιαξ Ταύρου, αλλά ακι του επίσης τραυματία Θόδωρο Βουλκίδη θα στερηθεί ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης απέναντι στον Απόλλωνα Χαλανδρίου.

 

   

 

 

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Να δείξουμε την ανάλογη προσοχή»

Μπουγάς: «Χρειαζόμαστε πάση θυσία τη νίκη»

Τα κλειδιά στον Σάκη Βερούτη έδωσε ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης

Kώστας Παλαιολόγος