free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Θέλουμε πάση θυσία νίκη»

Το σύνθημα για την κατάκτηησ των τριών βαμών απέναντι στην Λυκόβρυση, έδωσε ο προπονητής της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος.

 

Χαρακτήρα … τελικού έχει αποκτήσει για την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου η εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Λυκόβρυση.

Μπορεί το συγκρότημα των νοτίων προσστίων να βρίσκεται ακλόνητο στη κορυφή του πρώτου ομίλου και μάλιστα με διαφορά σχετικής ασφαλείας από τους διώκτες του, ωστόος, αυτή η παράμετρος σε καμία περίπτωση δεν φαντάζει ικανή να ξεγελάσει τους ιθύνοντες του συλλόγου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν με τη δέουσα σοβαρότητα την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Κι αυτό, διότι δσσε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών στην έδρα τους μετά το 1-1 της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον επικίνδυνο Αίμο Πετρούπολης.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τενικού Γιώργου Γκοβερίνου

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την αναμέτρηση με την Λυκόβρυση. Απέναντί μας θα έχουμε έναν  ιδιαίτερα ποιοτικό αντίπαλο και μία από τις πλέον παραδοσιακές «δυνάμεις» της Β’ ΕΠΣΑ, ωστόσο, για εμάς υπάρει μόνο ένα αποτέλεσμα. Θέλουμε πάση θυσία τη νίκη, ώστε να μην έχουμε απώλεια βαθμών για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στην έδρα μας».

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η επιστροφή των Γιώργου Μαντζιόκα και Θανάση Ζησόπουλου, οι οποίοι ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς τους και φώναξαν ετοιμοπόλεμοι

 

Related posts

Ανανέωσαν Αλσούπολη και Καλαϊτζίδης για έκτη σεζόν!

Ψύλλιας: «Κομβικό το παιχνίδι με την Αθηναϊδα»

Kώστας Παλαιολόγος

«Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων!»

Kώστας Παλαιολόγος