free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Κομβικό και ιδιαίτερα δύσκολο ματς»

Στις ιδιαιτερότητες του ντέρμπι με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου αναφέρθηκε ο τεχνικός της Θύελλας Αγίου Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης.

 

 

Τα .. ρέστα της καλείται να παίξει η Θύελλα Αγίου Δημητρίου απέναντι στον Ατρόμητο Χαλανδρίου στο κατ’ εφημισμόν ντέρμπι της δέκατης αγωνιστικής του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού τρίτου ομίλου της Β’Κατηγορίας

Όλοι στο συγκρότημα των νοτίων προαστίων δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη, που θα τους δώσει τη δυαντότητα να παραμείνουν κοντά στις προνομιούχες θέσεις και παράλληλα να ατενίσουν το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Ανδρέα Μαντζούνη:

«Έχουμε προετοιμαστεί για ένα πραγματικό ντέρμπι. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ ποιοτική και νεανική ομάδα, όπως είναι ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, ο κορμός του οποίου είναι σχεδον ο ίδιος τα τρία τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα κομβικό και ιδιαίτερα δύσκλο ματς, όπου θα πρέπει να φανούμε ιδιαίτερα προσηλωμένοι, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Την ίδια στιγμή θα έχουμε αντίπαλο τον δύσκολο αγωνισιτκό χώρο, που έχει επιβαρρυνθεί αρκετά από τις βροχοπτώσεις, ωστόσο θα πρέπει να φανούμε δυνατοί».

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του τιμωρημένου Άγγελου Φαρμάκη και του τραυματία Ηλία Καργή θα στερηθεί ο Ανδρέας Μαντζούνης απέναντι στον Ατρόμητο Χαλανδρίου.

 

 

 

 

Related posts

Λαχανάς Θοδωρής (Δάφνη Π. Φαλήρου): “Να μείνουμε πρώτοι”

abola10

ΑΓ. ΘΩΜΑΣ – ΔΟΥΡΕΙΟΣ 2-0 Τα στιγμιότυπα

admin

Ψύλλιας: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα»