free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μητρούσης: «Πρέπει να απαντήσουμε στο γήπεδο!»

To σύνθημα για επιστροφή στις νίκες έδωσε ο προπονητής των Σουρμένων Γιάννης Μητρούσης, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στον Φωστήρα Ηλιούπολης.

 

 

Πανέτοιμοι κι αποφασισμένοι αισθάνονται στα Σούρμενα, ώστε να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους ενόψει της καθοριστικής συνέχειας, που τους περιμένει στον «μαραθώνιο» του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Στην φιλόδοξη ομάδα των νοτίων προαστίων θέλουν να δώσουν ένα τέλος στο σερί των πέντε τελευταίων αναμετρήσεων, όπου αγνοούν την χαρά την νίκης και φέρονται διατεθειμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να τα καταφέρουν, αρχής γενομένης από την κυριακάτικη καθοριστική εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Φωστήρα Ηλιούπολης

Πρώτος απ’ όλους έρχεται να δώσι το σύνθημα για ανάκαμψη ο τεχνικός Γιάννης Μητρούσης, ο οποίος τόνισε τα εξής:

«Προερχόμαστε από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, γεογνός το οποίο μας έχει πληγώσει ανεπανόρθωτα. Όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε, δουλέψαμε πολύ μεθοδικα, ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι να αντιμετωπίσουμε τον Φωστήρα Ηλιούπολης. Πρέπει να απαντήσουμε στο γήπεδο! Με σεβασμό προς τον αντίπαλο, θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε μία καινούρια αρχή»

Τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Ρέγκλεντ Μετλίου και Τάσο Βουγιούκου θα στερηθεί ο τεχνικός Γιάννης Μητρούσης απέναντι στον Φωστήρα Ηλιούπολης.

 

  

 

 

 

 

 

 

Related posts

Έμεινε όρθιο στο Χολαργό το Ρουφ!

abola10

Τσώνης: “Στο Χαϊδάρι είμαστε οικογένεια”

abola10

Λεβέντης: «Υποτιμήσαμε τον αντίπαλο και το πληρώσαμε»

Kώστας Παλαιολόγος