free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Νίκη-ανάσα ο Κεραμεικός επικράτησε 1-0 του Ποσειδώνα Γλυφάδας

Στις νίκες επέστρεψε ο Κεραμεικός παίρνοντας τρίποντο-ανάσα μετά το 1-0 επί του Ποσειδώνα Γλυφάδας.

Το γκολ με το οποίο κρίθηκε το ματς υπέρ της ομάδας του Νίκου Τσαπρούνη που επιστροφή του στον πάγκο του Κεραμεικού συνοδεύτηκε από νικηφόρο αποτέλεσμα πέτυχε στο 21′ ο Τζέτζιας με υποδειγματικό πλασέ μετά από εκπληκτική ασίστ του Σταύρου Κάτρη. Στο 34′ σε κοντινό σουτ του Μαρίνου Κάτρη απέκρουσαν πάνω στην γραμμή με τα σώματά τους οι αμυντικοί του Ποσειδώνα Γλυφάδας ενώ οι του Κεραμεικού φώναξαν ότι η μπάλα βρήκε σε χέρι.

Στο 47′ μετά από φοβερό σουτ του Αλέξη Κολάγκι απογειώθηκε στο “Γάμα” και πραγματοποίησε απόκρουση για όσκαρ και χάι λάιτ δεχόμενος μάλιστα τα συγχαρητήρια και των αντιπάλων του ο σπουδαίος γκολκίπερ Ψωμάρας. Στο 73′ από ενέργεια του εντυπωσιακού όσο έπαιξε και ταχύτατου Ίσσα ο Φαλάγγας έπιασε το κοντινό σουτ αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι. Στο 87′ σε σουτ του Γριτσώνη η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 93′ από υπέροχη ασίστ του πολύ καλού Καλαντζή ο Σουλιμιώτης έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.

Καλή η διαιτησία του Χρυσάφη, άριστοι οι βοηθοί Δαρσακλής, Βακόλας.

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ (Νίκος Τσαπρούνης): Καραϊσκος, Γιάνκολο, Μίλτος Κολάγκι, Μαρίνος Κάτρης, Μακρυπούλιας, Σταύρος Κάτρης(85′ Νατσιός), Τζέτζιας(57′ Ίσσα), Ζαφειράκος, Αλέξης Κολάγκι, Πετούα(69′ Τάφα), Φαλάγγας(72′ Γριτσώνης).

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Πέτρος Φυλακούρης): Ψωμάρας, Μπαταλίδης(57′ Ξενιτόπουλος), Καλαντζής, Ψωμάς, Κουνάδης, Αποστολόπουλος(68′ λ.τ. Μίτρε), Σκέμπι(48′ Μαντούκας), Σουλιμιώτης, Σπυρόπουλος(25′ Μαστραγγελόπουλος), Μαυρίδης, Κουμούτσος.

Πολύ καλοί από τον Κεραμεικό εκτός από τους προαναφερθέντες ήταν οι Μίλτος Κολάγκι, Αλέξης Κολάγκι, Ζαφειράκος που ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, Γιάνκολο, Τζέτζιας όσο αγωνίστηκε, Μακρυπούλιας και από τον Ποσειδώνα Γλυφάδας ακόμα οι Ψωμάς, Κουνάδης.

Ο Αλέξης Μανώλαρος ήταν αυτή τη φορά ο παράγοντας του Κεραμεικού που κάθισε στον πάγκο της ομάδας.

Το ματς παρακολούθησε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού Τότης Φυλακούρης όπως και από την ΕΠΣΑ ο Τάσος Λυμπέρης.

Related posts

Βριλήσσια-Υμηττός 1-1

Abola Team 3

Στη Δόξα Βύρωνος ο Ρέτσος

abola10

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Αναβάλλονται τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ

Abola Team