free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Σοκ για τους Τράχωνες, ηττήθηκαν εντός έδρας από την εκπληκτική Αγ. Παρασκευή του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου με σκορ 0-3

Σάρωσε μέσα στους Τράχωνες το συγκρότημα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου!!!

 

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Αγ. Παρασκευή εντός και εκτός έδρας, ενώ σήμερα έδωσε άλλη μια….παράσταση αυτή την φορά επικρατώντας της ομάδας των Τραχώνων με το επιβλητικό 0-3.

Την αρχή των γκολ έκανε μόλις στο 7′ ο Κοβάνης για να συνεχίσει ο Μπαλατσούρας με δυο γκολ στο 15′ και στο 73′ μετά απο ασίστ του πρώτου και έτσι να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Ανώτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης η ομάδα μας παίζοντας ουσιαστικό,έξυπνο και ψυχωμένο ποδόσφαιρο έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

 

Μετά απο 11 αγωνιστικές η Σάντα βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς αλλά με τους αντιπάλους της να έχουν έναν αγώνα λιγότερο καθώς η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή.

 

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας είναι ο αγώνας εντός έδρας με την Τερψιθέα.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γιάννης Κουσάνας): Δράμπαλης, Σάλα (20’ λ. τρ. Ποτουρίδης), Βαρέσης (46’ Τσολάκος), Στεργιάκος, Κολινιάτης (46’ Νικολάου), Τσώνης, Αρώνης, Προμπονάς, Κύλογλου, Καρβούνης (60’ Δημογιάννης), Φατσέας.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Παπαγεωργίου, Χατζίου, Παναγόπουλος, Βελέντζας, Σκλαβενίτης, Παπαευθυμίου, Λαζόπουλος (68’ Μπέκος), Μαυροματάκης, Κοβάνης (80’ Δρόσης), Τσοπανάκος (75’ Μιχαλόπουλος), Μπαλατσούρας (84’ Ντιντίφας).

Related posts

Όλα μηδέν στην Ερυθραία

abola10

Αρχίζει η σκληρή δουλειά ΑΟ Περιστερίου

Ρένος Γιαμπουράς

«Βόμβα» με τον Παναγιώτη Στεργιάκο η Θύελλα Αγίου Δημητρίου

admin