free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Στο πλευρό των πληγέντων της Μάνδρας ο Αστέρας Χαϊδαρίου

Βοήθεια και υλικά πρώτης ανάγκης στους πληγέντες των καταστροφικών πλημμύρων της Μάνδρας προσέφερε απλόχερα η διοίκηση του Αστέρα Χαϊδαρίου.

 

 

 

Το έντονα κοινωνικό κι ευασθητοποιημένο του πρόσωπο ανέδειξε ο Αστέρας Χαϊδαρίου προσφέροντας λίγη βοήθεια και θαλπωρή στους συναθρώπους μας που υποφέρουν στην Μάνδρα από τις πρόσφατες καταστροφικές και φονικές πλημμύρες

Το σωματείου των δυτικών προαστίων ξεπερνώντας τα όρια που λειτουργεί ένα απλό αθλητικό σωματείο, και δείχνοντας ότι πάνω απ’ όλα είναι η ανθρώπινη ζωή, κινητοποιήθηκε άμεσα και μέλη, φίλοι, προπονητές, αθλητές, συγκέντρωσαν τρόφιμα και ρούχα, τα οποία παραδόθηκαν από τον Πρόεδρο Γιάννη Αρβανίτη, εκ μέρους του Αστέρα Χαϊδαρίου, προκειμένου να διατεθούν στους κατοίκους που τα έχουν ανάγκη σε αυτές τις πολλές δύσκολες στιγμές.

Οι εικόνες στο Θριάσιο Πεδίο συγκλονίζουν. Ακόμη και τώρα, μετά από μέρες, δίχως καταρρακτώδη βροχή και θεομηνία. Στη Μάνδρα Αττικής ο αγώνας δεν σταματά. Ο αγώνας για τη ζωή, η μάχη για την επιβίωση. Μάχη την οποία δίνουν καθημερινά οι κάτοικοι της περιοχής και ο Αστέρας Χαϊδαρίου δείχνει την αλληλεγγύη του, θέλοντας να υπογραμμίσει ότι όλοι όσοι απαρτίζουν την μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια του, είναι έμπρακτα δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρας και της Νέας Περάμου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Αστέρα Χαϊδαρίου αναφέρονται τα εξής:

«Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν στις πλημμύρες της Δυτικής Αττικής, καθώς και την συμπαράσταση μας σε όσους είδαν να καταστρέφονται οι κόποι μιας ζωής σε λίγες μόνο ώρες. Ως Αστέρας Χαϊδαρίου με την μεγάλη προσπάθεια και συνδρομή φίλων, στελεχών, μελών, αθλητών και συμπολιτών μας, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μας για στήριξη των κατοίκων της περιοχής Μάνδρας – Ειδυλλίας, θέλαμε έστω και στο ελάχιστο να σταθούμε έμπρακτα δίπλα στους συνανθρώπους μας. Οι κάτοικοι της Μάνδρας και της Νέας Περάμου δεν είναι μόνοι τους. Ο Αστέρας Χαϊδαρίου, κάθε γειτονιά της πόλης μας, κάθε δημότης του Χαϊδαρίου, όλοι οι Έλληνες είμαστε δίπλα τους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους που συνέδραμαν να μαζευτεί αυτό το πακέτο βοήθειας και αγάπης του Αστέρα Χαϊδαρίου». 

Related posts

Ειρήνη Πετρούπολης-Ηρακλής Περιστερίου 0-2

Abola Team 3

Καββαδίας: «Δείξαμε ότι έχουμε βάθος επιλογών»

Kώστας Παλαιολόγος

Κεραυνός Πετρούπολης-Νεοπεντελικός 1-4

Abola Team 3