free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συμμετοχή του Δήμα στις προπονήσεις του Ιάλυσου

Τις προπονήσεις τους συνέχισαν οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος, παρότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας δεν έχει αναμετρήσεις για τον 6ο όμιλο το σαββατοκύριακο.

Το πρόγραμμα διεξήχθη στο «Οικονομίδειο» με τον Κώστα Βασιλακάκη και τους συνεργάτες του να δουλεύουν πάνω σε ασκήσεις τακτικής, σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, ενώ διεξήχθη και οικογενειακό διπλό, μικρής διάρκειας.

Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό ακούει στο όνομα του Γιώργου Δήμα. Ο έμπειρος μέσος συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει μία και καλή το πρόβλημα τραυματισμού που είχε στον προσαγωγό.

Όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Δήμας από την Δευτέρα θα ακολουθήσει όλο το κανονικό πρόγραμμα, θέτοντας τις υπηρεσίες του στην διάθεση του Κώστα Βασιλακάκη για το εντός έδρας παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Α.Ο. Λουτράκι.

Από εκεί και πέρα, σήμερα θα ολοκληρωθούν οι προπονήσεις της εβδομάδας για τους «τοξοβόλους», καθώς την Κυριακή θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν.

Το σημερινό πρόγραμμα θα διεξαχθεί το πρωί στο «Οικονομίδειο» και αναμένεται να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.

Την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προγράμματος, μετά από το ρεπό της Κυριακής, όπου ουσιαστικά θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Α.Ο. Λουτράκι.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Τον διοικητικό ηγέτη Νίκο Κατσιγιάννη και όλους τους πρωταγωνιστές της ανόδου στην Football League θα βραβεύσει την Πέμπτη 7/6 ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Αήττητου Σπάτων

Abola Team 3

Την απόφαση για το ματς με τον Αστέρα Αμαλιάδας περιμένει πλέον ο Ηρόδοτος για την άνοδο

Abola Team 3

ΠΑΟ Ρουφ: «Academy’s memories 2019-2020» (Vid)

Γιώργος Ανανίδας