free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Το ψυχωμένο Χαϊδάρι του Γιώργου Κιούρκου 2-1 τον Άρη Πετρούπολης

Την έκπληξη έκανε το Χαϊδάρι που νίκησε τον Άρη Πετρούπολης με σκορ 2-1.

Το συγκρότημα του Γιώργου Κιούρκου που έστησε άριστα την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο έπαιξε ψυχωμένα και σύγχρονο ποδόσφαιρο και έφθασε με μεθοδικό τρόπο στο τρίποντο.

Μόλις στο 5′ είχαμε την ψυχρολουσία για τον Άρη Πετρούπολης όταν ο Γαλανόπουλος δεν υπολόγισε σωστά τη μπάλα με το κεφάλι και ο Μουρεζίνης που έγινε κάτοχος της μπάλας με σουτ έκανε το 1-0. Στο 8′ το σουτ του Κατσή, έφυγε άουτ, ενώ στο 10′ ο Θανόπουλος έκανε το σουτ με τον Μίχο να μπλοκάρει. Στο 15′ ο Γαλανόπουλος έκανε το γύρισμα όμως ο Μίχος μπλόκαρε για να φτάσουμ στο 18′ όπου έγινε το 2-0. Ο Ρούπι αφού βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Τζαφάι δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 και να βάλει δύσκολα στην ομάδα από την Πετρούπολη. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση αφού στο 28′ ο Θανόπουλος μετέτρεψε σε γκολ του πέναλτι που κέρδισε ο Τσάτσος από τον Σπυρόπουλο. Στη συνέχεια ο Άρης είχε την κυριαρχία όμως δεν κατάφερε να απειλήσει αισθητά πλην της φάσης του 47′ όταν ο Κυριαζής έκανε το γύρισμα όμως κανείς δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας. Στην επανάληψη, ο Άρης είχε καλές στιγμές αφού απείλησε με προσπάθειες των Γκουτσούλα στο 48′, Ζουζουλή στο 68′, Κυριαζή (71’,77’) και Ζήκου στο 80′. Το Χαϊδάρι από την άλλη έπαιξε στην κόντρα όπου βγήκε πολλές φορές όμως ο Βασιλάκος όσες φορές χρειάστηκε ανέκοψε τις προσπάθειες των παικτών του Γιώργου Κιούρκου που θα μπορούσε να είχε επιτύχει κι άλλα τέρματα.

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιώργος Κιούρκος) Mίχος, Χαλικιάς, Κωνσταντίνου (78′ Μπακαμάς), Γκουντελίτσας, Γιαννουλάκης, Παππάς (67′ Καμπεράι), Ντράμι (54′ Σκαραμάγκος). Χριστούλης, Ρούπι (83′ Κοπανάς), Μουρεζίνης, Σπυρόπουλος. ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές) Τζαφάι, Λάππα, Γαλανόπουλος (23′ Ζουζουλής) Βασιλάκος, Παπαπαναγιώτου, Ζήκος (84′ Τσομπανίδης), Κυριαζής, Γκουτσούλας, Κατσής (46′ Παούρης), Θανόπουλος (65′ λ.τρ. Σιδέρης) Τσάτσα

 

Related posts

Σε φιλικό Αγ. Παρασκευή-Μικρασιατικός 1-2

Abola Team 3

ΖΟΥΜΠΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Να συνεχιστεί το πρωτάθλημα…

Abola Team

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (10/2) πρόγραμμα σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team