free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Μας περιμένει επικίνδυνη αποστολή»

Στις ιδιαιτερότητες και τον βαθμό δυσκολίας που κρύβει η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παπάγο αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας.

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας για νίκη να .. αγγίζει κόκκινο, ο ΠΑΣ Γαλάτσι θα παραταχθεί  απεναντι στον ισχυρό Παπάγο.

Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας των βορείων προαστίων δείχνουν ξεκάθαρη διάθεση να επανέλθουν στον δρόμο των επιτυχιών, μετά τη εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον πρωτοπόρο ΑΟ Ιλίου (1-2), ώστε η ψυχολογία και ο δείκτης αυτοπεποίθησης να επανέλθουν σε αρκετά ικανοποιητικά επίπεδα.

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Θανάση Ζαμπούρα:

«Μας περιμένει μία πολύ επικίνδυνη αποστολή απέναντι στον Παπάγο, ωστόσο από την πλευρά μας θα πάμε απόλυτα συγκεντρωμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά και  να φανούε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί.

Εφόσον, η ομάδα μας βρεθεί συνολικά σε καλή ημέρα θεωρώ ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να φτάσουμε στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την νίκη. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που κρύβει η αναμέτρηση, ωστόσο, είμαστε διατεθειμένοι από την πλευρά μας να φανούμε αρκετά δυνατοί . Στις προτεραιότητές μας είναι να προετοιμαζόμαστε για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»

 

 

Related posts

Νέα εκπομπή με καλεσμένους τους Σπανό και Σκούρα!

abola10

Βαριά “καμπάνα” 500 ευρώ στην Ηλιούπολη

abola10

Τζώτζης: «Παρουσιάσαμε πολύ καλό πρόσωπο»

Kώστας Παλαιολόγος