free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Είχε … Καμμένο ο Καραβάς, 1-0 τον Ήφαιστο

Με απευθείας φάουλ του Νίκου Καμμένου στο 21′ ο ΑΟ Καραβάς επικράτησε δύσκολα 1-0 του «λαβωμένου» Καραβά στο «Στ., Μελισσουργός» και παρέμεινε σε τροχιά ανόδου.

 

 

Ο ΑΟ Καραβάς ήταν ο θριαμβευτής του κατ’ εφημισμόν ντέρμπι της δέκατης αγωνισιτκής του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας, επικρατώντας δύσκολα με 1-0 στο δημοτικό Ρέντη του τυπικά γηπεδούχου Ηφαίστου

Ο Καραβάς με την ψυχολογία στα ύψη από το πρόσφατο εκπληκτικό 5-0 επί του ίδιου αντιπάλου της προημιτελικής  φάσης του Κυπέλλου Πειραιά πήρε το «τρίποντο» ζευγαρώνοντας τις μεταξύ τους νίκες μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών και παρέμεινε σε τροχιά ανόδου.

Από την άλλη πλευρά η εν γένει εικόνα των παικτών του Μπάμπη Σκλάβου ήταν εξαιρετική και παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες οι «ερυθροκίτρινοι» έβγαλαν αντίδραση μετά το άτυχο αποτέλεσμα του Κυπέλλου και έδειξε χαρακτήρα.

Η φάση που «σημάδεψε» από κάθε άποψη το παιχνίδι σημειώθηκε στο 17ο λεπτό, όταν ο Τζιώτης ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Ρηγούτσο σε μία αντεπίθεση των τυπικά φιλοξενούμενων.

Ο φορ του Καραβά αντέδρασε και χτύπησε εκτός φάσης τον μέσο του Ηφαίστου, με τον διαιτητή Κακριδή να υποδεικνύει την απευθείας κόκκινη στον φορ του ΑΟ Καραβά και την δεύτερη κίτρινη στον Τζιώτη αφήνοτας και τις δύο ομάδες με δέκα παίκτες.

Μετά από τη διακοπή που κράτησε τέσσερα λεπτά, ο Νίκος Καμμένος ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ στο 21’ πετυχαίνοντας το γκολ,που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση

Με τη «σέντρα» (22’) ο Ήφαιστος .. άγγιξε τη ισοφάριση, όμως το πλασέ του Φλορέα σταμάτησε στον πορτιέρο του Καραβά, τον Μώτο, ενώ την ίδια τύχη είχε το πλασέ του Φλορέα στο 45’

Ενδιάμεσα ο Καραβάς είχε δύο καλές στιγμές σε μακρινά σουτ των Μπιλίμπασι (33’) και Μουλίδη (36’) τα αοποία απομάκρυνε έξοχα ο Γεωργόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος ο Ήφαιστος ήταν ο απόλυτος πρωαγωνιστής του αγώνα κλείνοντας τον αντίπαλό του στα «καρέ» του.

 Στο 55’ η όμορφη ατομική ενέργεια και το σουτ του Πήττα βρήκε σε ετοιμότητα τον Μώτο, ενώ στο 63’ χάθηκε η σημαντικότερη ευκαιρία για τον Ήφαιστο, όταν ο Καρακασίδης βγήκε στην «πλάτη» της άμυνας του Καραβά , αλλά το πλασέ, που επιχείρησε, έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 84’ χάθηκε μία ακόμη αξιόλογη φάση για τους τυπικά γηπεδούχους, όμως το σουτ του Μαναριώτη βρήκε σε ετοιμότητα τον Μώτο, που απομάκρυνε σε κόρνερ.

 

Διαιτήτευσε ο Κακριδής

Ήφαιστος: Γεωργόπουλος, Παπαδάτος, Πήττας, Τουρουντζής, Γκίλας, Φλορέα (46’ Σκόνδρας), Τζιώτης, Καρακασίδης, Μαναριώτης, Κρίστο (65’ Τσεσμέλογλου), Μυλωνάς.

ΑΟ Καραβάς: Μώτος, Θηραίος, Καμμένος (89’ Τερόλλης), Μελάς, Αναγνωστόπουλος, Τάνκα, Δεμερτζής (73’ Αϊβαλιώτης), Μπιλίμπασι, Ρηγούτσος, Γεωργίου (68’ Λίμα), Μουλίδης (85’ λ.τρ. Αναγνώστου).

 

 

Related posts

«Συγχαίρουμε τον Καραβά για το Κύπελλο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Πήρε τον βαθμό η Αναγέννηση

Nάσος Φακίδης

Σκλάβος: «Να προσπαθούμε συνεχώς και να έχουμε διάρκεια»

Kώστας Παλαιολόγος