free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Ιπποκράτης στο φινάλε 1-0 τον Φοίνικα Καλλιθέας

Με γκολ που πέτυχε στο 89′ ο Μίχος με συρτό διαγώνιο σουτ ο Ιπποκράτης του Κώστα Ζαμπέτα έκαμψε την αντίσταση του Φοίνικα Καλλιθέας με σκορ 1-0.

Ο Φοίνικας Καλλιθέας είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 23′ σε πλασέ του Θωμαϊδη που έφυγε μόνος του η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ ενώ στο 69′ σε μακρινό σουτ του Χαψή η μπάλα χτύπησε στην συμβολή των δοκών και κατέληξε άουτ. Άριστο το διαιτητικό τρίο Τσάφος, Θεοδωρίδης, Κωστάκης και άψογος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής. Δάκουρας.

Στο 3′ σε σουτ που επιχείρησε ο Πετεινός η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ ενώ στο 19΄σε κεφαλιά του Κοντογιαννόπουλου η μπάλα έφυγε και πάλι ελάχιστα άουτ.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Κώστας Ζαμπέτας): Θεμιστοκλέους, Γενηδούνιας, Πετεινός(46′ Καρτσωνάκης), Μίχος, Δαβίλας, Στουρνάρας(58′ Τσιρίκας), Παπανικολάου, Λουκάκης, Λαμπράκης(66′ Παπαδόπουλος), Κοντογιαννόπουλος, Δημητρακόπουλος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ανδρέας Τσιφρίκας): Μπίρης, Χαψής, Θεοδωρόπουλος, Ερζουμπουλίδης, Τσαπανίδης, Αντωνίου, Θωμαϊδης, Δημόπουλος, Γραμματικόπουλος, Παππάς, Χοτζάι(73′ Μαστρογιαννόπουλος).

Από τον Ιπποκράτη εντυπωσιακοί ήταν οι Γενηδούνιας, Στουρνάρας, Μίχος ενώ από τον Φοίνικα Καλλιθέας πολύ καλά στάθηκε ο νεαρός γκολκίπερ Μπίρης που είχε πολύ καλές αποκρούσεις στο ενεργητικό του σε δύσκολες φάσεις ενώ άρεσαν επίσης με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας οι Δημόπουλος, Παππάς, Θωμαϊδης.

Related posts

Ζαμπέτας: «Να γίνει γιορτή με Αστερα Εξαρχείων»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τι έγινε στις τρεις κατηγορίες της Αθήνας

Abola Team

Τους τερματοφύλακες Καραμιχάλη και Λημναίο απέκτησαν οι Ίωνες Παλ. Φαλήρου

Τάσος Ζαφειρίου