free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναιτωλικός-Λάρισα 3-1

Πρόωρη ανάσταση έκανε στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός!

Τα «καναρίνια» νίκησαν εύκολα της φορμαρισμένης ΑΕΛ με 3-1 και επέστρεψαν στα τρίποντα μετά από πέντε αγωνιστικές. Τελευταία νίκη ήταν την 6η αγωνιστική στα Χανιά απέναντι στον Πλατανιά με 3-0. Έκτοτε ακολούθησαν 3 ήττες και 2 ισοπαλίες. Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Μόραρ (12΄) Μάζουρεκ (34΄) και Ρόσα (90+3΄), ενώ για την Λάρισα σκόραρε ο Λεοζίνιο (49΄). Με την νίκη της αυτή η ομάδα του Αγρινίου βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πιο δύνατα τον αγώνα και κατάφερε στο 12΄ να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από διαδοχικά λάθη των αμυντικών της Λάρισας η μπάλα στρώθηκε στον Μόραρ, που την έστειλε στα δίχτυα. Η ΑΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 17΄, όμως το σουτ του Λεοζίνιο ήταν άστοχο, ενώ στο επόμενο λεπτό απείλησε πάλι, αλλά ο Τσενάμο απέκρουσε εύκολα το σουτ του Ντέλετιτς. Στο 34΄ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μάζουρεκ να σκοράρει με εντυπωσιακό σουτ λίγο έξω από την μεγαλή περιοχή της ΑΕΛ.

 

Η Λάρισα ξαναμπήκε στο παιχνίδι στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου με τον Λεοζίνιο να σκοράρει με ωραίο πλασέ (49΄). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, αλλά ο Ρόσα, που είχε περάσει σαν αλλαγή στο 68΄, βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις (90+2΄) και «σφράγισε» τη νίκη του Παναιτωλικού.

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Τσενάμο, Χαντάκιας, Μιχάι, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μοράρ (64΄ Κλέσιο), Ντίας, Μάζουρεκ (75΄ Λόπες), Ρότσα, Μαρκόβσκι (68΄ Ρόσα)

 

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Φάρκας (81΄ Λαγός), Μασούρας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Λεοζίνιο (89΄ Γιαννιτσάνης), Κρίζμαν

Related posts

Οι Τράχωνες λύγισαν το Παλαιό Φάληρο (1-0)

Abola Team

Ο Ιπποκράτης 8-1 το Ιασώ για το πρωτάθλημα Νοσοκομείων Αττικής

Abola Team 3

Τέλος ο Λυμπερόπουλος από τον Παναθηναϊκό

Abola Team 2