free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαζαφειρόπουλος: «Ευχαριστημένος από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου»

Την θετική εικόνα της επανάληψης  απέναντι στην Λαύρα Αργυρούπολης «κράτησε» ο τεχνικός των Ιλισίων 2004 Περικλής Παπαζαφειρόπουλος. 

 

 

Την ήττα με 2-1 από την Λαύρα Αργυρούπολης γνώρισαν τα Ιλίσια 2004 διακόπτωντας το σερί των τελευταίων επιτυχημένων τους αποτελεσμάτων.

Παρά την ήττα, ωστόσο, ο τεχνικός Περικλής Παπαζαφειρόπουλος στις δηλώσεις που παραχώρησε, έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος κυρίως από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, διάστημα, όπου οι παίκτες του δημιούργησαν κι έχασαν σωρεία ευκαιριών, ώστε να φύγουν από την Αργυρούπολη με κάποιο βαθμολογικό όφελος.

«Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ νωθρά, με άμεση συνέπεια τα 15 πρώτα λεπτά να χάνουμε με 2-0, και μας πήρε χρόνο να βρούμε τον ρυθμό μας. Από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, όμως είναι αρκετά ευχαριστημένος, αφού στο συγκεκριμένο διάτημα δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις να κάνουμε την ανατροπή. Προβληματίσαμε τον αντίπαλο, μειώσαμε το σκορ και στη συνέχεια χάσαμε αρκετές ευκαιρίες να πάρουμε τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά δεν τα καταφέραμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή των Ιλισίων 2004, για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο καθοριστικό παιχνίδι που μα ςπεριμένει, απέναντι στον Κεραμεικό. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να πάρουμε την νίκη, που θα μας επιτρέψει να αντιμετωπίσουμε τη συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία»

 

 

 

 

 

Related posts

Βλάχος: «Για το καλύτερο με τα Ιλίσια 2004»

Kώστας Παλαιολόγος

Σομπότοβιτς: «Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουφογιαννάκης: «Κομβικό παιχνίδι με την ΑΕ Μεταμόρφωσης»

Kώστας Παλαιολόγος