free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πεντάρα έριξε ο Ηρακλής-Τα αποτελέσματα σε όλα τα ματς της Γ’ Εθνικής

Το καθήκον του απέναντι στον ουραγό του ομίλου, Καμπανιακό έκανε ο Ηρακλής.

 

Με πρωταγωνιστή τον Ρόβα έδειξε τη δύναμή του με 5-1 και συνεχίζει να κυνηγάει την κορυφή του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής 

Την έκτη σερί νίκη του, που τον κρατάει στα… ψηλά μέτρησε ο Ηρακλής και μάλιστα επιβλητικά (5-1) επί του ουραγού Καμπανιακού, στη δέκατη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

 

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Ρόβα, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα και έβγαλε μια ασίστ, ο Γηραιός έκανε το καθήκον του, στην προσπάθεια που κάνει να πιάσει κορυφή, την ώρα που ο Άρης Παλαιοχωρίου επικράτησε με σκορ 2-1 του Αλμωπού στο ντέρμπι της αγωνιστικής και παραμένει ακλόνητος στην πρώτη θέση. 

 

Η ομάδα της Χαλάστρας μπήκε δυνατά και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Ηρακλή, όμως το πέναλτι που κέρδισε ο Ρόβας στο 17’ –και χωρίς να έχει ουσιαστική ευκαιρία μέχρι εκείνη τη στιγμή η ομάδα- της χάλασε τα σχέδια. 

 

Ο 23χρονος επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ στο 18’, κάνοντας την αρχή στον καταιγισμό που ακολούθησε. Μέχρι το ημίωρο του ματς, ο Ηρακλής είχε κάνει το 3-0, με το γκολ του Γκουτσίδη (26’), μετά από ασίστ του Ρόβα, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη φορά στο 30’. 

 

 

Στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Καμπανιακός έχασε την ευκαιρία να μπει ξανά στο παιχνίδι, αφού ο Χουζούρης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, με τον Ηρακλή να κάνει το 4-0 στο 62’ με τον Καστριτσέα. 

 

Ο Κρυστάλλης στο 66’ πέτυχε το 5-0 για τους μπλε, με τον Καμπανιακό να βάζει τελικά το γκολ της τιμής στο 81’ με τον Χριστοδουλίδη. 

 

Ηρακλής (Σάκης Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καστριτσέας, Καραντασιάδης, Αθανασίου Α. (33’ Κριτσιάνης), Γκουτσίδης (63’ Δραγάνης), Ρόβας (63’ Ανδρεάκος), Υφαντίδης, Κρυστάλλης, Πτηνόπουλος 

 

Καμπανιακός (Γιώργος Ταλιχμανίδης): Μπόϊκος, Παπάζης, Αλμπάνης,Πανούσης, Χριστοδουλίδης, Παγωνίδης, Βασαϊτης, Λατινόπουλος, Καλογιάννης,Μπάλιος, Χουζούρης

 

 

Τα αποτελέσματα των τριών ομίλων που έπαιζαν σήμερα για τη Γ’ Εθνική και συγκεκριμένα την ενδέκατη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου και την δέκατη αγωνιστική του τρίτου και του τέταρτου ομίλου:

 

 2ος όμιλος – 11η αγωνιστική 

Άρης Παλαιοχωρίου-Αλμωπός Αριδαίας 1-0 

Ηρακλής-Καμπανιακός 5-1 

Φίλιππος Αλεξάνδρειας-Μακεδονικός 0-1 

Κιλκισιακός-ΑΕ Καρίτσας 1-0 

ΑΠΕ Λαγκαδά-Νάουσα 1-1 

Πιερικός-Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 2-1 

Εδεσσαϊκός-ΑΟ Καρδίας 2-0 

Ρεπό: Αγροτικός Αστέρας 

 

3ος όμιλος – 10η αγωνιστική 

Νέος Αμφίλοχος-ΑΕΠ Καραγιαννίων 3-0 

Τηλυκράτης Λευκάδας-Ερμής Αμύνταιου 3-0 

Δόξα Κρανούλας-Αστέρας Παραποτάμου 2-1 

Καστοριά-Πανλευκάδιος 1-1 

Μακεδονικός-Εθνικός Φιλιππιάδας 0-1 

Θεσπρωτός-Σκουφάς Κομποτίου 5-1 

Ρεπό: ΑΕ Λευκίμμης 

 

4ος όμιλος – 10η αγωνιστική 

Ρήγας Φεραίος-Οπούντιος Μαρτίνου 2-1 

Αστέρας Ιτέας-ΑΟ Σελλάνων 1-1 

Διγενής Νεοχωρίου-Αχιλλέας Φαρσάλων 1-0 

ΑΠΟΚ Βελούχι-Θήβα 0-4 

Νίκη Βόλου-ΓΣ Αλμυρός 0-1 

Αμβρυσσέας Δίστομου-Ολυμπιακός Βόλου 2-1 

Related posts

Γιάννης Τσαλάκου: Έχει δυναμική ο ΟΦ Ιεράπετρας

Abola Team 3

Ένα ματς, μία κατηγορία αυτό ανάμεσα στον ΠΟΑ και τον Αγ. Ιερόθεο

Abola Team 2

Ο Πανθηραϊκός 5-1 στο πρώτο φιλικό τον Αχιλλέα Νάουσας

Abola Team 2