free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Επιτυχημένο το τουρνουά για τον Σύλλογο Η ΠΙΣΤΗ που διοργάνωσαν οι παλαίμαχοι του Ηρακλείου με την συμμετοχή των παλαιμάχων του Εθνικού

Αψήφισαν το τσουχτερό κρύο το βράδυ της Δευτέρας 27/11 και έπαιξαν στο Δημοτικό Γήπεδο Ηρακλείου στην Πρασίνου Λόφου, προκειμένου να προσφέρουν πίστη για την ελπίδα και την ζωή σε παιδιά που έχουν ανάγκη από την συμπαράσταση όλων μας.

Ο λόγος για το τουρνουά παλαιμάχων που διοργάνωσαν οι παλαίμαχοι του Ηρακλείου και στο οποίο συμμετείχαν επίσης οι παλαίμαχοι του Εθνικού με σκοπό την προβολή και την ενίσχυση του Συλλόγου Η ΠΙΣΤΗ. Πρόκειται για τον Σύλλογο που απαρτίζεται από γονείς παιδιών που πάσχουν από καρκίνο. 

Στο πλαίσιο του τουρνουά το οποίο παρακολούθησε ο βετεράνος διεθνής ρέφερι Βαγγέλης Γιαννακουδάκης, έγιναν τρεις αγώνες διάρκειας 35 λεπτών ο καθένας που διαιτήτευσαν με επιτυχία βέβαια οι Μελέτης Βουτσαράς, Λουκάς Ζάχαρης και Γιάννης Στρίκος ενώ γιατρός του αγώνα ήταν ο Γ. Λύκος.

Στο πρώτο παιχνίδι οι παλαίμαχοι του Ηρακλείου που είχαν και δοκάρι με τον Μίμη Μπαλαρή επικράτησαν με σκορ 4-1 την ομάδα της ΠΙΣΤΗΣ η οποία επίσης αποτελείτο από παλαίμαχους παίκτες. Για τους νικητές από δύο γκολ πέτυχαν οι Γιώργος Μπαλαρής και Βότσιος ενώ για την ΠΙΣΤΗ σκόραρε ο Γκέρμπεσης.

Στο δεύτερο παιχνίδι κατά σειρά οι παλαίμαχοι του Εθνικού νίκησαν με σκορ 4-1 την ΠΙΣΤΗ που προηγήθηκε στο σκορ με τον Αρμύλαγο. Τα γκολ του Εθνικού πέτυχαν οι Σεμερτζίδης, Γιώργος Αθανασιάδης, Δημόπουλος και ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής με πέναλτι. Στο τρίτο παιχνίδι το Ηράκλειο με γκολ που πέτυχαν οι Σπυρόπουλος και Γιώργος Μπαλαρής νίκησε με σκορ 1-0 τον Εθνικό που προηγήθηκε στο σκορ με τον Θωμόπουλο. Στην διάρκεια του τουρνουά δόθηκαν βραβεία, μετάλλια και διπλώματα στους παίκτες όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά και φυσικά στους τρεις διαιτητές ενώ μοιράστηκαν και γλυκά σε όλους όσους παρέστησαν στο τουρνουά. Τις απονομές έκαναν ο εκπρόσωπος της ΠΙΣΤΗΣ Χρήστος Νικολιδάκης και ο Βαγγέλης Γιαννακουδάκης ενώ το τουρνουά παρακολούθησαν η αντιδήμαρχος Δέσποινα Αϊβαζίδου Ποριώτη, ο γνωστός βετεράνος άσος Γιώργος Βλαντής και ο τεχνικός του Αήττητου Σπάτων όπως και βετεράνος άσος Πάρις Κωνσταντακόπουλος. Εκεί ήταν φυσικά αψηφώντας και αυτός το κρύο ο ηρωικός Εθνικάρας Γιάννης Μαντζουράνης που φώναξε αρκετές φορές το όνομα της αγαπημένης του ομάδας. Όποτε συνέβαινε αυτό τον συνόδευε το ζεστό χειροκρότημα όλων των παρισταμένων. Οι συνθέσεις των ομάδων: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Προπονητής Φάνης Σάββας): Κάρος, Καρβελάς. Μπανανάς, Φώτης Μπαλαρής, Ζακυνθινάκης, Βλάχος, Παπουτσής, Βότσιος, Μίμης Μπαλαρής, Γιώργος Μπαλαρής, Γουναρίδης, Τσάμας, Σαρρής, Μπούκης, Χατζημιχάλης, Σπυρόπουλος. ΕΘΝΙΚΟΣ (Προπονητής Δημήτρης Χόρτσας): Μουτάφης, Σεμερτζίδης, Ν. Μανωλάς, Τ. Κατσικογιάννης, Ασλάνης, Γεωργαμλής, Γιώργος Αθανασιάδης, Παπαχρόνης, Μήτσης, Δημόπουλος, Αθανασίου, Χόρτσας, Θωμόπουλος, Σταματάκης. ΠΙΣΤΗ (Προπονητές Σάκης Γκριτζάς-Φώντας Μπουσούς): Ιντζεγιάν, Ακάλεστος, Γιαννόπουλος, Γκέρμπεσης, Κωτσαρίδης, Παπαχειμώνας, Θ. Αρμύλαγος, Κωνσταντινίδης, Αραμπατζής, Πολυχρόνης, Κατσαντώνης, Αρτοποιάδης, Χρ. Ρομπόκης.

Στην πρώτη ΦΩΤΟ διακρίνεται η ομάδα της ΠΙΣΤΗΣ έχοντας στο μέσον επάνω τον Βαγγέλη Γιαννακουδάκη, επάνω δεξιά τον κόουτς Σάκη Γκριτζά και στην κάτω σειρά δεύτερο από αριστερά τον Θ. Αρμύλαγο.

 

Στην δεύτερη ΦΩΤΟ οι ομάδες Παλαιμάχων της ΠΙΣΤΗΣ και του Εθνικού.

 

Στην τρίτη ΦΩΤΟ από αριστερά ο εκπρόσωπος της ΠΙΣΤΗ Χρήστος Νικολιδάκης, ο Βαγγέλης Γιαννακουδάκης, ο Φώτης Μπαλαρής, ο Φάνης Σάββας και ο Παπαχειμώνας.

 

Related posts

Το Χαϊδάρι καθάρισε το ντέρμπι με τον Ήφαιστο (2-0)

Abola Team

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου (9-10/2)

Nάσος Φακίδης

H ΕΠΣΑ για την ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Abola Team 3