free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Το είδαμε ως τελικό κι ανταποκριθήκαμε πλήρως!»

Στο πάθος και την συγκέντρωση των πακτών του απέδωσε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης τους λόγους, που χάρισαν στη ομάδα του την νίκη επί του Γ.Σ. Καισαριανής.

 

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε δριμύτερη η Αλσούπολη, επικρατώντ σαςμε 2-0 του μαχητικού Γ.Σ.Καισαριναής.

Το συγκρότημα των βορείν προατίων έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί των τριών προηγούμενων ηττών και αποδίδοντας εξαιρετικά και στα δύο ημίχρονα έφτασε δικαιότατα στην τελική επικράτηση.

Η εν γένει εμφάνιση των παικτών του επεφερε την απόλυτη ικανοποίηση του προπονητή Παναγιώτη Καλαϊτζίδη, ο οποίος τόνισε στο «Αbola.gr» τα εξής:

«Προυσιαστήκαμε πολύ σοβαροί καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι το είδαμε ως τελικό κι ανταποκριθήκαμε πλήρς. Όλ τα παιδιά, πυ αγνωίστηκαν, ακόμη και οι αλλαγές έδωσαν και την ψυχή τους, ώστε να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί, που μας δίνουν ώθηση για την συνέχεια και σαφέστατα έρχονται να βελτιώσουν την ψυχολογία μας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ήμασταν η ομάδα που είχε την απόλυτη υπεροχή, αλλά κατάφέραμε να σκοράρουμε στα τέλη των δύο ημιχρόνων. Κρατάμε τη νίκη και προχωράμε»

 

 

Related posts

Καλφοδήμος: Ο προπονητής θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της σεζόν»

Νίκη…βάλσαμο για τον Ηρακλή Περιστερίου στο Χαλάνδρι!

abola10

«Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη!»

Kώστας Παλαιολόγος