free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Τεράστιο διπλό που μας δίνει ώθηση!»

Στην αξία της εκτός έδρας νίκης επί του Θεμιστοκλή, στάθηκε ο τεχνικός του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας.

 

 

Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε αισίως ο Άγιος Δημήτριος με την πολύ σημαντική εκρός έδρας επικράτησή του σε βάρος του Θεμιστοκλή Αιγάλεω με 1-0.

Ένα τρίποντο, που επέτρεψε στη φιλόδοξη ομάδα του Μπραχαμίου να καταλάβει την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα να πιστοποιήσει την διαρκή αγωνιστική άνοδο, που διανύει τις τελευταίες εβδομάδες 

Ο τεχνικός ηγέτης των «κυανέρυθρων» Αντώνης Καρπούζας στις δηλώσεις που παραχώρης, στάθηκε στην αξία της νίκης, αλλά και της διαρκούς αγωνισιτκή ανάτασης της ομάδας του:

«Πετύχαμε ένα τεράστιο διπλό, το οποίο θα μας δώσει πολύ σημαντική ώθηση για την καθοριστική συνέχεια.

Μία νίκη, η οποία μας επέτρεψε να πλαισιωθούμε στην τρίτη θέση του βαθμολογικύ πίνακα και να είμαστε εντός στόχων. Το πλέον ενθαρρυντικό στοιχείο, είναι ότι έχουμε βρει ρυθμό και παρουσιαζόμαστε ολοένα και καλύτεροι .Επίσης, θα ήθελα να σταθώ στον συγκλονιστικό κόσμο που μας ακολούθησε σε ακόμη ένα παιχνίδι μας συμπαραστάθηκε. 

Ήταν υπέροχος. Κρατάμε αυτή την νίκίη και προχωράμε. Η προσοχή μα ςπλέον, στρέφεται στην επόμενη αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στον Παράδεισο Αμαρουσίου».

Συνεχίζει θεραπεία ο Ρούσσος

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Αλέξανδρου Ρούσσου θα στερηθεί σε ακόμη ένα παιχνίδι ο τεχνικός του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας. Ο  βασικός  φορ των «κυανέρυθρων» υποφέρει από θλάση στον έσω πλάγιο και αρκείτια σε θεραπευτική αγωγή 

 

Related posts

Παραιτήθηκε ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος από την Πεύκη

Τάσος Ζαφειρίου

Τζώτζης: «Να μείνουμε στα ίδια επίπεδα απόδοσης»

Kώστας Παλαιολόγος

Παναγιωτακόπουλο και Κωνσταντάρα η Ανθούπολη

Kώστας Παλαιολόγος