free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μανωλάς: «Να τελειώνουμε τα ματς…»

Στην ανάγκη οι παίκτες του να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται και να καθαρίζουν γρηγορότα τα παιχνίδια, αναφέρθηεκ ο προπονητής της Νίκης Αλίμου Νίκος Μανωλάς.

 

Την εξαίσια πορεία της στο φετινό πρωτάθληματου τετάρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ συέχισε ακάθεκτη η Νίκη Αλίμου με τη σπουδαία της νίκη επί των Πατησίων με 2-0.

Μία επιτυχία, που επέτρεψε στο νεανικό και ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα των νοτίων προαστίων να αγκυροβολήσει στην δεύτερη προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνκα με 16 πόντους, δύο λιγότερους από τον πρωτοπόρο Πανιώνιο Καισαριανής και πλέον να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία

Ο τεχνικός ηγέτης των «κυανόλευκων» Νίκος Μανωλάς στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στην ποιότητα των παικτών του, όπως επίσης και στο γεγονός ότι λείπει από την ομάδα του το εύκολο γκολ, που θα της δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια:

«Επιβεβαιώσαμε την υπεροχή μας και πετύχαμε μία σημαντική νίκη, που μας έφερε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στο πρώτο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε αρκετά νωθροί κι επηρεασμένοι από το ρεπό πο είχε προηγηθεί. Μπορεί να προηγηθήκαμε, αλλά από ένα σημείο κι έπειτα, χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος,  παρασυρθήκαμε από τον ρυθμό και τα νεύρα των αντιπάλων μας . Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πολύ πιο ορεξάτοι και θα μπορούσαμε με λίγη τύχη να είχαμε πετύχει πολλά περισσότερα γκολ. Τελικά λυτρωθήκαμε μ’ ένα δεύτερο γκολ στο 85’ καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη. Θα πρέπει να ξεκλειδώνουμε νωρίτερα τις αντίπαλες άμυνες και να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται. Αυτό, που πρέχει, είναι να τελειώνουμε τα ματς, ώστε να μην την πληρώνουμε, όπως συνέβη στο ματς με τους Λέοντες. Μας λείπει το εύκολο γκολ και σε αυτόν τον τομέα θα χρειαστεί να επιμείνουμε. Η προσοχή μας πλέον, επικεντρώνεται στην επόμενη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, όπου θα προετοιμαστούμε κατάλληλα.»

 

 

Related posts

Θύμα τροφικής δηλητηρίασης ο Τσιάκαλος

Kώστας Παλαιολόγος

Ανανέωσε με Λεοντίου o ΠΟΨ!

Kώστας Παλαιολόγος

Καπράλος: «Διαχειριστήκαμε σωστά το προβάδισμά μας»

Kώστας Παλαιολόγος