free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Στο γήπεδο Αγ. Άννας: Η ομάδα Φίλων Θ. Παχατουρίδη με πολλά αστέρια από την Πρωταθλήτρια Ελλάδα στο EURO 2004 νίκησε 8-1 την Μικτή Αχαρνών σε ματς για κοινωνικό σκοπό (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ποδοσφαιρικό θέαμα και σχεδόν όλα τα αστέρια της θρυλικής Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο EURO 2004, απόλαυσαν όσοι το απόγευμα της Δευτέρας 27/11 βρέθηκαν στο γήπεδο Αγ. Άννας, προκειμένου να παρακολουθήσουν το ματς για κοινωνικό σκοπό ανάμεσα στην ομάδα Φίλων Παχατουρίδη που αποτελείτο από πολλούς παίκτες που συμμετείχαν στην κατάκτηση του EURO 2004 και την Μικτή ομάδα Αχαρνών.

Ο αγώνας ο σκοπός του οποίου επιτεύχθηκε στο έπακρον, έγινε προκειμένου να ενισχυθεί το κοινωνικό Παντοπωλείο του Μενιδίου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα των Επιλέκτων-αποτελούμενη από αστέρια της Εθνικής που κατέκτησαν το EURO 2004 επικράτησε με σκορ 8-1 της Μικτής ομάδας Μενιδίου η οποία ωστόσο προηγήθηκε στο σκορ με 1-0 με όμορφο γκολ που πέτυχε ο άσος του ΑΠΟ Νικολακάκη Κωστόπουλος ενώ είχε και δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πιπερά. Για την ομάδα των Επιλέκτων χατ τρικ σημείωσαν ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης ο οποίος μάλιστα πέτυχε γκολ με ψηλοκρεμαστό σουτ από το κέντρο ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Παπαδόπουλος και Γιαννακόπουλος.

Άριστη στο έργο της η ρέφερι Ελένη Λαμπαδαρίου αλλά και οι βοηθοί της Γ. Σταυρουλάκης, Μ. Δουλγεράκης.

Στην διάρκεια του ημιχρόνου δόθηκαν μετάλλια σε όλους τους παίκτες της ομάδας των Επιλέκτων-στους παίκτες της Εθνικής του EURO 2004 ουσιαστικά αλλά και στους τρεις διαιτητές από τους αντιδήμαρχους του Δήμου Αχαρνών Γιώργο Δασκαλάκη και Γιώργο Σταύρου.

Το ματς μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠο Νικολακάκη και ιδρυτής της ομάδας Θανάσης Νικολακάκης και ο τεχνικός Χρήστος Διαμάντης. όπως και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχαρναϊκού Μιχάλης Τζορμπατζίδης. Στο τέλος του αγώνα οι διεθνείς μας άσοι που δόξασαν ποδοσφαιρικά την χώρα μας το 2004 οδηγώντας την Εθνική μας στην κορυφή της Ευρώπης, δεν προλάβαιναν να υπογράφουν αυτόγραφα από τους δεκάδες νεαρούς που περίμεναν με αγωνία να το αποκτήσουν.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ-ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ EURO 2004:  Παναγόπουλος, Παχατουρίδης, Μιχάλης Καψής, Νταμπίζας, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Δ. Παπαδόπουλος, Μπασινάς, Λάκης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Πούλος.

ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΡΝΩΝ (Κόουτς Αποστόλης Γουργιώτης): Στουραϊτης, Καρδάσης, Νίκας, Τσούπης, Μωϋσιάδης, Τζανουλίνος, Πιπεράς, Καβάσης, Κωτσαδάμ. Νταλάνι, Κωστόπουλος, Κωνσταντινίδης, Ξαγοράκος.

 

Στην πρώτη ΦΩΤΟ Τα Αστέρια της Εθνικής ομάδας του EURO 2004 την στιγμή που απονέμονται μετάλλια

 

 

Στην δεύτερη ΦΩΤΟ ο πρόεδρος του ΑΠΟ Νικολακάκη (αριστερά) Θανάσης Νικολακάκης και κοντά του ο Χρήστος Διαμάντης

 

 

Στην τρίτη ΦΩΤΟ, αρκετός κόσμος, μικροί, μεγάλοι και γυναίκες παρακολούθησαν αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι

 

 

Στην τέταρτη ΦΩΤΟ οι τρεις διαιτητές της συνάντησης, στην μέση η Ελ. Λαμπαδαρίου, αριστερά ο Μανώλης Δουλγεράκης και δεξιά ο Γιώργος Σταυρουλάκης

 

 

Στην πέμπτη ΦΩΤΟ ο Θόδωρος Παχατουρίδης τη στιγμή που βραβεύεται από τον αντιδήμαρχο Γιώργπ Δασκαλάκη ενώ πιο πίσω αριστερά είναι ο Νίκος Νταμπίζας

 

Στην έκτη ΦΩΤΟ ο Θόδωρος Παχατουρίδης ανάμεσα στους δύο αντιδημάρχους του Δήμου Αχαρνών τον Γιώργο Σταύρου αριστερά και τον Γιώργο Δασκαλάκη δεξιά

 

Related posts

Στα νέα σύγχρονα γραφεία της Ένωσης το πρώτο Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Τι έγινε σήμερα (22/1) στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Α’ και Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ.

Ρένος Γιαμπουράς