free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Μπορούσαμε κάτι καλύτερο»

Την άποψη ότι η ομάδα του θα μπορούσε με λίγη περισσότερη τύχη να αποσπάσει αποτέλεσμα από τον Αστέρα Ζωγράφου, εξέφρασε ο τεχνικός των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς.

 

 

Με ήττα 3-1 από τον πολύ δυνατό και φιλόδοξο φέτος Αστέρα Ζωγράφου συνέχισαν τα Μελίσσια τις υποχρεώσεις τους στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο διατήρησε την ομάδα των βορείων προαστίων χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο, η γενικότερη εικόνα του δευτέρου μέρους άφησε πολλές υποσχέσεις για την κρίσιμη συνέχεια

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Δημήτρη Μπουγά:

«Από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Ζωγράφου κρατάμε την γενικότερα προσπάθεια που καταβάλαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι καλύτερο,

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε στο ματς χωρίς την απαιτούμενη συγκέντρωση, με άμεση συνέπεια να δεχθούμε δύο γρήγορα τέρματα. Στην επανάληψη, ήμασταν πολύ βελτιωμένοι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, προβληματίσαμε τον αντίπαλο, καταφέραμε να μειώσουμε σε 2-1, ενώ στο 80’ χάσαμε και πέναλτι. Τελικά, δεχθήκαμε και το τρίτο γκολ στο τέλος και κάπου εκεί κρίθηκε το ματς.  Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στην επόμενη δύσκολη αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στην Λαύρα Αργυρούπολης».

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η επιστροφή του Γιάννη Τσιμπρικίδη, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

 

 

 

 

 

Related posts

Επεισοδιακό διπλό ο Χολαργός

Βασίλης Θεόκλητος

Καλαϊτζίδης: «Πήραμε πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα»

Φιλίππου: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι!»

Kώστας Παλαιολόγος