free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΑΕΤΟ

Σε ανακοίνωσή τους ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του γεμάτου σε ήθος συλλόγου του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών αναφέρουν:

Το Δ.Σ. του Ο.Α. Αχιλλέα Κ.Αχαρνών αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του στο γιατρό του αγώνα Β’ Κατηγορίας πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ κο. Πάλλη καθώς και στο σωματείο Μαύρος Αετός που πραγματοποιήθηκε στις 26/11/2017.

 

Ο εν λόγω γιατρός δικαίωσε πλήρως την παρουσία του ως γιατρός του αγώνα, επιδεικνύοντας άριστη επαγγελματική ευσυνειδησία και ψυχραιμία στο σοβαρό τραυματισμό του αθλητή μας Γιώργου Καρακάση στο 35’ του αγώνα, ο οποίος μετά από σύγκρουση με παίκτη της ομάδας του Μαύρου Αετού «γύρισε η γλώσσα του». Χάρη στις άμεσες και αποτελεσματικές κινήσεις του κου Πάλλη ο ποδοσφαιριστής επανήλθε ενώ στη συνέχεια παρέμεινε στο ιατρείο του γηπέδου αρκετή ώρα έως ότου παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Αμέριστη υποστήριξη και βοήθεια έδειξαν ο προπονητής και οι παίκτες του Μαύρου Αετού τους οποίους επίσης ευχαριστούμε θερμά για την άψογη φιλοξενία.

 

Με εκτίμηση για το Δ.Σ

 

Ο Πρόεδρος Θεοχάρης Ιωάννης

 

Related posts

Ατλαντίδα-Μαρκό 0-2 στο Κύπελλο

Abola Team 3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ και Α.Ο. ΚΟΥΒΑΡΑ εκτός Πρωταθλημάτων ΕΠΣΑΝΑ

Abola Newsroom

Στήριξη Σωματείων Επσανα

Abola Team 2