free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επιστροφές αλλά και απουσίες στη Ρόδο

Την προετοιμασία του για το εντός έδρας ντέρμπι του Σαββάτου με αντίπαλο την πρωτοπόρο Προοδευτική, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στο 6ο όμιλο, ξεκίνησε συνεχίζει ο Α.Σ. Ρόδος, έπειτα από το ρεπό της Κυριακής.

Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με τον Πάρη Ανδράλα και τους συνεργάτες του να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Στην προπόνηση υπήρχαν επιστροφές αλλά και απουσίες ποδοσφαιριστών. Τα ευχάριστα προήλθαν από τον Σερτζίνιο που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και προπονήθηκε σε εντατικούς ρυθμούς.
Τα απρόοπτα αφορούν τον Νίκο Λέκκα που προσβλήθηκε από ίωση και ήταν κλινήρης και τον Μανώλη Ευγενικό που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και δεν προπονήθηκε. Καλώς εχόντων των πραγμάτων μέχρι την Τετάρτη ο Λέκκα θα έχει ξεπεράσει την ίωση και θα δοκιμάσει να προπονηθεί, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ταλαιπωρείται από διάστρεμμα εδώ και καιρό, ενώ είναι άγνωστη η ημέρα επιστροφής του Ευγενικού στις προπονήσεις, καθιστώντας αμφίβολη την συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους «βυσσινί».
Το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης συνέχισαν οι Πέτρος Δημητριάδης και Μουσταφά Μπανγκούρα, με τον δεύτερο να αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να ενταχθεί στους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία των «ελαφιών» για το παιχνίδι του Σαββάτου θα συνεχιστεί σήμερα στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου».

Related posts

Σε κυκλοφορίας τα διαρκείας του Ιωνικού Νικαίας

Abola Team 2

Άγιος Ιερόθεος: Θετικός στον κορονοϊό ποδοσφαιριστής, μπήκε άμεσα σε καραντίνα

Γιώργος Ανανίδας

Γενικός ξεσηκωμός και κάλεσμα στον Εθνικό για το ματς της ανόδου με Αστέρα Αμαλιάδας

Abola Team 2