free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα»

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του κόντρα στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου στάθηκε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου.

 

 

Αρκετά ανταγωνιστική απέναντι στην πρωτοπόρο Δάφνη Παλαιού Φαλήρου στάθηκε η Λυκόβρυση, χάνοντας δύσκολα με 1-0

Η εν γένει παρουσία του συγκροτήματος των βορείων προαστίων ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική για την συνέχεια, δεοδμένου ότι δημιούργησε κι απώλεσε ευκαιρίες, ώστε να φύγει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές της από την συγκεκριμένη αναμέτρηση

Χαρακτηριστικές είναι  οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Ιωάννου:

«Θεωρώ ότι απέναντι στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου πραγματοποιήσαμε αρκετά καλή εμφάνιση. Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα Ήμασταν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί. Η προσπάθεια των παικτών μου ήταν φοβερή κι αξιέπαινη, παρά τα αγωνιστικά προβλήματα, που είχαμε να διαχειριστούμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού της Λυκόβρυσης, για να προσθέσει:

 «Δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ώστε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας έμεινε η πίκρα. Πάμε παρακάτω τώρα και στρέφουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση με τον Αίμο Πετρούπολης. Μία ομάδα ιδιαίτερα δυνατή, η οποία δείχνει ικανή για το καλύτερο »

 

 

 

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Κοντά στην κορυφή μέχρι τέλους!»

Kώστας Παλαιολόγος

Γιαννόπουλος: «Αισθανόμαστε ντροπή!»

Kώστας Παλαιολόγος

Μεγάλη νίκη ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας (2-1)

Abola Team