free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρελθόν και επίσημα, ο Νίκος Κουρμπανάς από τον Παναιγιάλειο!

Ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε και επίσημα το διαζύγιο με τον Έλληνα τεχνικό.

Οι φήμες των προηγούμενων ωρών, πως ο Κουρμπανάς θα λάμβανε πίστωση χρόνου μέχρι την προσεχή Κυριακή και το παιχνίδι με την Καλλιθέα δεν επιβεβαιώθηκαν, καθώς το βράδυ της Δευτέρας η διοίκηση των Αιγιωτών ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό.

Αναλυτικά: 

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά. Ευχαριστούμε τον Κορίνθιο τεχνικό για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας μας θα γίνει υπό τις οδηγίες τού Αλέξη Σπυρόπουλου.

Φαβορί για τη θέση του προπονητή είναι ο… παλιός γνώριμος Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Ένα απίστευτο ρεκόρ κατέχει o Παναιγιάλειος, ο οποίος στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Football League, έχει καταφέρει και έχει αλλάξει ήδη τρεις προπονητές.

Μπορεί στο πρωτάθλημα της Football League να έχουν παιχτεί, μέχρι στιγμής μόλις πέντε αγωνιστικές ωστόσο ο Παναιγάλειος είναι αυτός που έχει ένα απίστευτο ρεκόρ αλλαγής προπονητών.

Οι «μελανόλευκοι» ανακοίνωσαν την Δευτέρα (27/11) την λύση της συνεργασίας τους με τον Νίκο Κουρμπανά, μετά την εντός έδρας ήττα της Κυριακής (26/11) από τα Τρίκαλα και έγινε ο τρίτος που αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας από το καλοκαίρι.

Την αρχή έκανε ο Δημήτρης Σπανός, ο οποίος αποχώρησε από τους Αχαιούς το καλοκαίρι για να πάει στον Άρη, με τον Σπύρο Μπαξεβάνο να τον διαδέχεται. Ωστόσο ο Μακεδόνας προπονητής αποτέλεσε, παρελθόν προτού καν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Related posts

Στις καθυστερήσεις ο Απόλλων 1-0 τη Σπάρτη

Abola Team 3

Έχει τρελάνει τις πορτογαλικές εφημερίδες ο Μήτρογλου

Abola Team 3

Από την εκδρομή του Ολυμπιακού Λαμπρινής-Γαλατσίου στον Μαραθώνα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3