free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πρασσάς: «Με σοβαρότητα κόντρα στον Λαρισαϊκό»

Το στίγμα του για το αναβληθέν παιχνίδι με τον Λαρισαίκό, έδωσε ο τεχνικός του Πανιωνίου Καισαριανής Παναγιώτης Πρασσάς.

 

 

 

Την εκπληκτική του πορεία στον τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Πανιώνιος Καισαριανής με την επικράτησή του επί της Δάφνης Αθηνών με 3-1.

Ένα «τρίποντο» πολύ σημαντικό, αφού διατήρησε ακλόνητη την φιλόδοξη ομάδα των ανατολικών προαστίων στην κορυφή του ομίλου με 18 πόντους, έχοντας μάλιστα κι ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό, που χρωστούν με αντίπαλο τον Λαρισαϊκό.

Στον Πανιώνιο Καισαριανής, ωστόσο, δεν έχουν καθόλου χρόνο για πανηγυρισμούς, αφού για την Τετάρτη (29/11) έχει προγραμματιστεί το αναβληθέν εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λαρισαϊκό  

Με τον τεχνικό ηγέτη Παναγιώτη Πρασσά να δίνει το στίγμα του: «Όλη η προσοχή πλέον έχει επικεντρωθεί στο αναβληθέν παιχνίδι με τον Λαρισαϊκό. Θα πάμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και με σοβαρότητα να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέελσμα, που θα μας επιτρέψει να παραμείνουμε εντός στόχων. Συνεχίζουμε την προσπα΄θεια και σε καμίαπερίπτωση δεν επαναπαυόμαστε

 

Related posts

Σειρά δυνατών φιλικών για την Κορωνίδα

Kώστας Παλαιολόγος

«Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

Kώστας Παλαιολόγος

«Να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά»

Kώστας Παλαιολόγος