free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Λειτουργήσαμε εξαιρετικά»

 

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την ευρεία νίκη επί των Βριλησσίων με 3-0 εξέφρασε ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος.

 

 

Την ξέφρενη κούρσα του στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε απτόητος ο Απόλλων Χαλανδρίου με την σπουδαία του νίκη με 3-0 επί  των Βριλησσίων. Μία επιτυχία, η οποία συνδυάστηκε με εκπληκτική εμφάνιση, η οποια ήρθε να πιστοποιήσει την ποιότητα, που ξεχειλίζει στο «κυανόλευκο» ρόστερ, διατηρώντας την ομάδα ακλόνητη στην κορυφή!

Ο αρχιτέκτονας της εκπληκτικής πορείας της ομάδας των βορείων προαστίων Χρήστος Βλάχος στις δηλώσεις που παραχώρησε , επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του για την αγωνιστική συνέπεια που επέδειξαν, απέναντι σε‘έναν ιδιαίτερα αξιόλογο αντίπαλο:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο από την νίκη, όσο κυρίως από τη γενικότερη αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές μου απέναντι στα Βριλήσσια.

Λειτουργήσαμε εξαιρετικά και στα δύο ημίχρονα, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλα τέρματα. Η προσοχή μας πλέον εστιάζεται στο επόμενο κρίσμο παιχνίδι που μας περιμένει απέναντι στην Αρμενική» αρκέστηκε να τονίσει ο προπονητής του Απόλλωνα Χαλανδρίου, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το εάν έχει περάσει στο μυαλό των παικτών του η εκπλήρωση του στόχου της ανόδου: 

 

«Ενδόμυχα έχει αρχίσει να περνάει, αλλά αυτό που προέχει για εμάς είναι  να εκπληρώσουμε τους μικρούς στόχους που βάζουμε κι αφορούν τα αμέσως επόμενα παιχνίδια. Εφόσον το καταφέρουμε αυτό, στη συνέχεια θα μπορέσουμε με περισσότερη ασφάλεια να κυνηγήσουμε τον μακροπρόθεσμο στόχο. Με αυτό τ πνεύμα θα πορευτούμε και στη συνέχεια».

 

Related posts

Στην «κορυφή» με «συγκάτοικο» τον Κένταυρο τα Μελίσσια

Nάσος Φακίδης

Βλάχος: «Αφιερωμένη η νίκη στον Βλογιαννίτη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαζαφειρόπουλος: «Οι παίκτες μου έβγαλαν ψυχή!»

Kώστας Παλαιολόγος