free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Δείχνουμε αντίδραση σε δύσκολες στιγμές»

Στον τρόπο με τον οποίο αντιδρά η ομάδα του σε ειδικές καταστάσεις, επικεντρώθηκε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

ΕΠΣΑ συνέχισεΤ ακάθεκτη η Κηπούπολη με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη της με 3-2 επί των ιδιαίτερα δυνατών Αμπελοκήπων

Μάλιστα, ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτό το «τρίποντο» και η αντίδραση, που έβγαλε η ομάδα μετά την πρόσκαιρη ισοφάριση της γηπεδούχου ομάδας ην εξαιρετική της πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ σε 2-2  αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τον τεχνικό καθοδηγητή Δημήτρη Φιλίππου:

«Ήταν πολύ σπουδαία η νίκη που πετύχαμε και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή η επιτυχία της δίνει ένα έξτρα σημείο.

Μπήκαμε πολύ δυνατά στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο βρεθήκαμε να προηγούμαστε με 0-2 . Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους δεν μπήκαμε καλά, με άμεση συνέπεια να δώσουμε τη  δυνατότητα στους Αμπελόκηπους να ισοφαρίσουν σε 2-2, εκμεταλλευόμενοι δύο αμυντικά μας λάθη.

Αυτό, που κρατάω, όμως, είναι η αντίδραση, που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές μου από εκείνο το σημείο. Έβγαλαν το καλύτερό τους εαυτό, έδειξαν τρομερή αυταπάρνηση, με άμεση συνέπεια να φτάσουεμ σε μία πολύ σημαντική νίκη και από αυτό το στοιχείο δεν γίνεται να μην είμαι ευχαριστημένος. Δείχνουμε αντίδραση σε δύσκολες στιγμές κι αυτή η παράμετρος με χαροποιεί απόλυτα. Συνεχίζουμε στο ίδιο πνεύμα και  κάτω από αυτό το πρίσμα θα προετοιμαστούμε για το ντέρμπι που μας περιμένει απέναντι στη Χρυσούπολη».

 

 

 

Related posts

Ανέλαβε ο Παναγιώτης Ζάχος προπονητής τερματοφυλάκων στην Α.Ε. Ελευθερούπολης

Ένα από τα μεγάλα… κανόνια της Αθήνας ο Χάρης Χαραλάμπους (ΠΑΣ Γαλάτσι) σήμερα στις 6.30 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

Καπράλος: «Να φανούμε αρκετά προσηλωμένοι»