free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι και με αυτοπεποίθηση στον Ιάλυσο

Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΓΑΣ Ιάλυσος, για το εντός έδρας παι χνίδι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο με αντίπαλο τον Α.Ο. Λουτράκι.

Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι στο «Οικονομίδειο» με τον Κώστα Βασιλακάκη μετά από το απαραίτητο ζέσταμα να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, όπως και ασκήσεις ταχυτήτων.
Το παιχνίδι της Κυριακής είναι οριακό για τους «τοξοβόλους», έπειτα από την εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι με την Προοδευτική. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του νησιού μας για να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή, παραμένοντας μέσα στην διεκδίκηση του φετινού τίτλου.
Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να πάρουν το πολύτιμο «τρίποντο», έχοντας συγκεντρωθεί στον αντίπαλο, προκειμένου να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται.
Πρόθεση των «τοξοβόλων» είναι να δημιουργήσουν ένα σερί νικών μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής, έτσι ώστε να βάλουν γερές βάσεις για την διεκδίκηση του τίτλου μέχρι τέλους.
Το θετικό για τον Κώστα Βασιλακάκη είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες ποδοσφαιριστών και όλοι είναι στην διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του Γιώργου Δήμα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, θα συνεχιστεί, με τις προπονήσεις να είναι καθημερινές μέχρι και το πρωί του Σαββάτου, οπότε θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Α.Ο. Λουτράκι.

 

Related posts

Μεγάλο διπλό ο Αήττητος Σπάτων του Πάρη Κωνσταντακόπουλου, 2-1 εκτός τον Αστέρα Αμαλιάδας

Abola Team 2

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας-Δυνατά τα φιλικά προετοιμασίας

Ρένος Γιαμπουράς

Στο 0-0 κόλλησαν Ρόδος και Ιωνικός Νικαίας

Abola Team 2